search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22
MENU CLOSE

Έκπληξη Ντόρας για Ν. Φιλαδέλφεια: «Τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο, όχι ακραίους χαρακτηρισμούς»

31.10.2019 12:32
Μπακογιάννη: Να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον διάλογο με την Τουρκία - Media

 

Την πλήρη διαφοροποίησή της υπέρ των 10 κοριτσιών για την παρέλασή τους αλά Monty Python, από τα υπόλοιπα στελέχη της ΝΔ καθώς και από τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο, εξέφρασε χθες βράδυ μιλώντας στο action24 η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ, μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τις όλες αντιδράσεις «υπερβολικές», ενώ τα έβαλε και με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο, υπογραμμίζοντας ότι η δήλωσή του για το περιστατικό ήταν «επιεικώς μη κατανοητή».

«Όλες αυτές οι αντιδράσεις για το ζήτημα της παρέλασης είναι υπερβολικές, και δη του δημάρχου επιεικώς μη κατανοητή», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη και συμπλήρωσε ότι «τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο, όχι ακραίους χαρακτηρισμούς».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Βούρος είχε χαρακτηρίσει τα κορίτσια αυτά ως «γελοία υποκείμενα», ενώ είχε σημειώσει ότι ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησής τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:21