28/02/2020 19:40:32

Έκπληξη Ντόρας για Ν. Φιλαδέλφεια: «Τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο, όχι ακραίους χαρακτηρισμούς»

Έκπληξη Ντόρας για Ν. Φιλαδέλφεια: «Τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο, όχι ακραίους χαρακτηρισμούς» - Media

 

Την πλήρη διαφοροποίησή της υπέρ των 10 κοριτσιών για την παρέλασή τους αλά Monty Python, από τα υπόλοιπα στελέχη της ΝΔ καθώς και από τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο, εξέφρασε χθες βράδυ μιλώντας στο action24 η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ, μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τις όλες αντιδράσεις «υπερβολικές», ενώ τα έβαλε και με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο, υπογραμμίζοντας ότι η δήλωσή του για το περιστατικό ήταν «επιεικώς μη κατανοητή».

«Όλες αυτές οι αντιδράσεις για το ζήτημα της παρέλασης είναι υπερβολικές, και δη του δημάρχου επιεικώς μη κατανοητή», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη και συμπλήρωσε ότι «τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο, όχι ακραίους χαρακτηρισμούς».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Βούρος είχε χαρακτηρίσει τα κορίτσια αυτά ως «γελοία υποκείμενα», ενώ είχε σημειώσει ότι ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησής τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.