search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:25
MENU CLOSE

Σούπα με Σούμαν

31.10.2019 12:49
Σούπα με Σούμαν - Media

 

Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ, Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, σας προσκαλεί στην παράσταση Σούπα με Σούμαν από την καλλιτεχνική ομάδα ‘theatree’, στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν στην Αθήνα,  την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:30.

Η παράσταση αναφέρεται σε μια καθημερινή, ανθρώπινη ιστορία, την οποία η παιδική φαντασία και το χιούμορ μεταμορφώνουν σε ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ πιάνου. Το εισιτήριο είναι 10 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο για την ενίσχυση των σκοπών του.

Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ λειτουργεί από το 2015 και δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών ψυχικής υγείας, με σκοπό να αποτελέσει ένα χώρο υποδοχής, συνάντησης και πρώιμης κοινωνικοποίησης  βρεφών και μικρών παιδιών 0-4 ετών, που τον επισκέπτονται με τους συνοδούς τους (γονείς ή πρόσωπα φροντίδας) χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Οι ώρες λειτουργίας του είναι: Δευτέρα, Παρασκευή 10.00-13.00, Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο 16.00-19.00 (χειμώνα), 17.00-20.00 (καλοκαίρι). ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ δεν είναι παιδικός σταθμός, χώρος δημιουργικής απασχόλησης ή συμβουλευτικό κέντρο. Eίναι ένας χώρος πρώιμης κοινωνικοποίησης και πρωτογενούς πρόληψης μέσα από το ελεύθερο παιχνίδι, την αλληλεπίδραση, τη συνάντηση με τους άλλους, στο κλίμα της συναισθηματικής ασφάλειας που εγγυάται η παρουσία του οικείου συνοδού και διέπεται από ορισμένους απλούς κανόνες, αναγκαίους για την αρμονική συνύπαρξη όλων στο χώρο. Ο χώρος που στεγάζεται (Κτιριακό Συγκρότημα Πάρκου για το Παιδί και τον Πολιτισμό, Τριφυλίας και Λάμψα, Αμπελόκηποι 11524) έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Αθηναίων, ο οποίος καλύπτει κάποια από τα βασικά λειτουργικά του έξοδα. Για την κάλυψη άλλων αναγκών που προκύπτουν στην πορεία της λειτουργίας του αναζητούνται χρηματικοί πόροι, είτε χορηγίες σε είδος.

Η εξασφάλιση λειτουργίας του χώρου μας είναι πολύ σημαντική, όπως φαίνεται από την διαρκώς αυξανόμενη προσέλευση παιδιών και των συνοδών τους, όχι μόνο από τη γειτονιά, αλλά και από όλη την Αθήνα.

Ιστότοπος: www.tomegalomasspiti.gr

Facebook: Το Μεγάλο μας Σπίτι.

Χρήσιμες πληροφορίες για την παράσταση:

Προτείνεται για παιδιά από τρεισήμισι ετών, αλλά και για θεατές κάθε ηλικίας.

Η πρόσβαση στο θέατρο μπορεί να γίνει είτε οδικώς, είτε με τα ΜΜΜ (290m από το σταθμό Σύνταγμα)

Χωρητικότητα θεάτρου: Έως και 120 παιδιά (οι θέσεις είναι στημένες αμφιθεατρικά, ώστε να μπορούν όλα τα παιδιά να βλέπουν στη σκηνή).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επί τόπου αγορά εισιτηρίων (απαραίτητη η προσέλευση, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23