search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Ακάρ: Δεν θα επιτρέψουμε να ζημιωθούν τα δικαιώματά μας στην Aνατολική Μεσόγειο

31.10.2019 13:41
Ακάρ: Ουδέποτε παραβιάσαμε την κατάπαυση πυρός στην Ιντλίμπ - Media

 

Στην Ανατολική Μεσόγειο αναφέρθηκε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, επισκεπτόμενος το Κέντρο Επιχειρήσεων για τη Συρία. Ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι το τουρκικό πολεμικό ναυτικό συνεχίζει να εκτελεί νυχθημερόν την αποστολή που του έχει αναταθεί στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Ειδικά στην Ανατολική Μεσόγειο θα συνεχίζουμε μέρα νύχτα να φέρνουμε εις πέρας την αποστολή μας για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων και του δικαίου μας. Εμείς με κανέναν τρόπο δεν επιδεικνύουμε επιθετική στάση, είμαστε υπέρ των σχέσεων καλής γειτονίας, σεβόμαστε στο ακέραιο το διεθνές δίκαιο και τους όρους από τις διμερείς συμφωνίες. Αλλά, από την άλλη, έχουμε πει και θα συνεχίσουμε να λέμε πως δεν θα επιτρέψουμε με κανένα τρόπο να ζημιωθούν τα δικαιώματα είτε της Τουρκίας είτε των Κυπρίων αδελφών μας. Σε αυτό το θέμα είμαστε αποφασισμένοι. Δεν είναι απειλή, ούτε αδυναμία να λέμε πως σεβόμαστε τις διεθνείς συμφωνίες και το δίκαιο. Αναμένουμε αυτό να το καταλάβουν καλά οι συνομιλητές μας» διεμήνυσε ο Χουλουσί Ακάρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:59