search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:54
MENU CLOSE

«Πόλεμος» Βαρουφάκη-Χρυσοχοΐδη για το άσυλο: «Ανηθικότητα» – «Μαθήματα δεν δέχομαι»

31.10.2019 14:45
«Πόλεμος» Βαρουφάκη-Χρυσοχοΐδη για το άσυλο: «Ανηθικότητα» - «Μαθήματα δεν δέχομαι» - Media
 
Σύγκρουση με βαριές εκφράσεις σημειώθηκε στη Βουλή όπου συζητείται το νομοσχέδιο για το άσυλο ανάμεσα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον γραμματέα του ΜέΡΑ 25 Γιάνη Βαρουφάκη.
 
Ο κ. Βαρουφάκης απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση την κατηγόρησε για «ανηθικότητα» και «μισανθρωπισμό» με αφορμή το νομοσχέδιο, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο υπουργός ο οποίος απάντησε: «Αδικήσατε κατάφωρα και βάναυσα ένα λαό», είπε, επικρίνοντάς τον για λαϊκισμό.
 
Κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι χτίζει μια ξενοφοβική Ελλάδα, ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 είπε: «Δεν θα μειώσετε τις ροές στη χώρα όσο και να αυστηροποιήσετε τις διαδικασίες, όσα δικαιώματα κι αν αφαιρέσετε, οι ροές έχουν πίσω τους λογικές που ο δικός σας μισανθρωπισμός όσο αποτελεσματικά κι αν εφαρμοστεί, δεν θα αποδώσει» με τον υπουργό να απαντά: «Αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών, Ελλήνων και αλλοδαπών».
 
Παράλληλα, σχολιάζοντας τις αναφορές Βαρουφάκη πως οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν γίνει από γηγενείς μουσουλμάνους στη Γαλλία ή άλλες χώρες, απάντησε: «Μαθήματα για την ασφάλεια της χώρας δεν δέχομαι, καθημερινά με τους συνεργάτες μου και όλους τους αρμόδιους δίνουμε αγώνα για να θωρακίσουμε τη χώρα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10