search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:12
MENU CLOSE

Τερατώδες: «Οι σκύλοι δεν επιτρέπονται στο τραίνο» είπε επιβάτης για αυτιστικό παιδί (Photo)

31.10.2019 17:44
Θεσσαλονίκη: Ο 23χρονος αυτιστικός που θέλει να γίνει ηθοποιός παρά το μπούλινγκ που έχει υποστεί  - Media
 
Μια μητέρα ταξίδευε με το αυτιστικό 7χρονο παιδί της, όταν ένας επιβάτης έκανε ένα απαράδεκτο σxόλιο. Η μητέρα, επειδή το παιδί αντιμετωπίζει δυσκολίες, του είχε βάλει ένα ειδικό σακίδιο στην πλάτη.
 
Το σακίδιο έχει ένα ειδικό σχοινί ώστε το παιδί να μην μπορεί να τρέξει. Όταν ο έφηβος επιβάτης τους είδε της είπε: «Ξέρετε πως δεν επιτρέπονται τα σκυλιά στο τρένο»;
 
Το παιδί αισθάνθηκε άσχημα και αμήχανα και ρώτησε την μαμά του: «Γιατί με λέει σκύλο; Δεν είμαι σκύλος».
 
Η μητέρα, όπως είναι φυσικό, αισθάνθηκε προσβεβλημένη και θυμωμένη και ανέφερε: «Με έκανε να νιώθω τόσο θυμωμένη. Πώς τολμά να προσβάλει έτσι το παιδί μου ενώ βλέπει για ποιο λόγο γίνεται αυτό με το σακίδιο».
Μάλιστα εξήγησε πως: «Φοράει ένα μικρό ειδικό σακίδιο, ώστε να μπορώ να τον κρατήσω κοντά μου. Αν δεν το φοράει προσπαθεί να τρέξει και να φύγει».
 
Το αγόρι μετά από αυτό έχει νιώσει πολύ άσχημα και δεν θέλει να βγει από το σπίτι ούτε να πάει στο σχολείο, όπως αναφέρει η Daily Mail.
 
«To αγόρι τον συνέκρινε με ένα σκυλί. Έκανε σαν να του είχα βάλει λουρί στο λαιμό. Ο τρόπος που το έλεγε και πώς έβλεπε τον Reace ήταν αηδιαστικός», κατέληξε η μητέρα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10