search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:18
MENU CLOSE

Σφοδρή κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη για δηλώσεις Πέτσα – Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο στην κατηγορία για fake news

01.11.2019 07:06
mitsotakispetsastsipras.jpg

 

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα και με επίκεντρο δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος καταλόγισε στην κυβέρνηση λογικές συμψηφισμού του προσφυγικού ζητήματος με τα εθνικά και τα ελληνοτουρκικά. Επίσης σε άλλο σημείο παραπέμποντας πάλι σε δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου εγκάλεσε την κυβέρνηση για τη λογική περισσότερες περιπολίες ακόμη και αν υπάρχουν τραγικά συμβάντα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν έλαβε το λόγο για τη δευτερολογία του διέψευσε τον Αλέξη Τσίπρα τον προκάλεσε να καταθέσει τις δηλώσεις στις οποίες αναφέρετε και τον κατηγόρησε ως ψεύτη. «Καταθέστε τις δηλώσεις Πέτσα! Καταθέστε τις τώρα! Περιμένω! Δεν θα καταθέσετε τίποτα γιατί πάλι ψέματα λέτε! γιατί δεν είπε αυτά ο κ. Πέτσας! Δεν αλλάζει το χούι κ. Τσίπρα! Μια φορά ψεύτης πάντα ψεύτης κ. Τσίπρα!», είπε ο πρωθυπουργός.

Απαντώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ήλπιζε πώς ο πρωθυπουργός δε θα κατεβάσει το επίπεδο και ανέφερε ότι θα δώσει την απομαγνητοφώνηση στη δημοσιότητα οπότε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα πρέπει ή να παραδεχτεί δημόσια το λάθος του ή να στείλει τον κ. Πέτσα σπίτι του. Στη συνέχεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος κατέθεσε στα πρακτικά τα δύο βίντεο και τις απομαγνητοφωνήσεις τους.

Αργότερα, το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας ανήρτησε στη σελίδα του στο twitter το βίντεο του Στέλιου Πέτσα γράφοντας: Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ’ αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα…

 

 

Τα βίντεο που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στα πρακτικά

Για λογικό άλμα του κ. Τσίπρα που εξυπηρετεί την τουρκική προπαγάνδα έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας αναφορικά με το επεισόδιο στην Βουλή μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. 

«Ο κ. Τσίπρας ως συνήθως λέει ψέματα. Χρησιμοποίησε μία δική μου δήλωση διαστρεβλώνοντας την. Την έκανα εδώ στο στούντιο. Όταν με ρώτησαν για το θέμα της δήλωσης Τσαβούσογλου ότι το ελληνικό λιμενικό βυθίζει βάρκες και στέλνει τραυματίες. Απάντησα ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο περιστατικό», είπε ο Στέλιος Πέτσας.

Play Video
Όπως εξήγησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος η επίμαχη δήλωση του, την οποία χρησιμοποίησε στην Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν για να αποκρούσει την δήλωση Τσαβούσογλου. «Οι διασώσεις μπορούν να αυξάνονται αλλά μπορούν να υπάρχουν ατυχήματα. Στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα λογικό άλμα του κ. Τσίπρα. Να προσπαθείς να συνδέσεις θέματα που εξυπηρετούν την τουρκική προπαγάνδα είναι λογικό άλμα και αυτό του επιστρέφουμε», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας. 

Και συνέχισε: «Εμείς θα φυλάξουμε τα σύνορα μας είτε αρέσει στον κ. Τσίπρα είτε όχι».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17