search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:18
MENU CLOSE

«Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δύο μαχαιριές» – Πώς περιγράφει ο 15χρονος την επίθεση του συμμαθητή του (Video)

01.11.2019 08:21
«Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δύο μαχαιριές» - Πώς περιγράφει ο 15χρονος την επίθεση του συμμαθητή του (Video) - Media

 

Αναστατη η κοινή γνώμη παρακολούθησε την επίθεση με μαχαίρι μαθητή κατά συμμαθητή του σε σχολείο της Αμαλιάδας. Η μαρτυρία του 15χρονου που μαχαιρώθηκε συγκλονίζει 

Ο έφηβος τη στιγμή που μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας εξηγεί στον ΑΝΤ1, τι έγινε στο σχολείο του.

 

Μαθητής: «Ήρθε πισώπλατα, ήρθε να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και, όπως έκανα το πρόσωπο μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο».

Δημοσιογράφος: «Είχατε τσακωθεί πριν δηλαδή;»

Μαθητής: «Είχαμε τσακωθεί πριν».

Δημοσιογράφος: «Για άλλο λόγο».
 

Μαθητής: «Για άλλο λόγο και καλά είχα πειράξει κάποιον εγώ, μου έλεγε τον είχανε πειράξει».

Δημοσιογράφος: «Πώς είσαι τώρα. Πώς είσαι;»

Μαθητής: «Μια χαρά».

Δημοσιογράφος: «Εντάξει».

Μαθητής: «Ναι, ναι».

Δημοσιογράφος: «Περαστικά εύχομαι».

Μαθητής: «Να είστε καλά».

O άγριος καβγάς των μαθητών

Ήταν λίγο μετά τις 9 το πρωί και την ανεμελιά των παιδιών στο πρώτο διάλειμμα σταμάτησε ο άγριος καβγάς δυο αγοριών της Α΄ Λυκείου. Κάποιοι συμμαθητές τους μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, όμως έκαναν πίσω όταν είδαν τον 16χρονο να βγάζει μαχαίρι.

Σε δευτερόλεπτα αντίκρυσαν το συμμαθητή τους να πέφτει αιμόφυρτος. Στο σχολείο επικράτησε πανικός.

Αμέσως έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Ο 16χρονος τράπηκε σε φυγή…

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο παιδιά είχαν τσακωθεί και πάλι πριν από λίγες ημέρες σε κάποιο πάρτι. Άλλοι μιλούν για ομαδικές διαφορές και άλλοι πως τσακώθηκαν για ένα κορίτσι.

«Τον μαχαίρωσε πισώπλατα δυο φορές και στη συνέχεια πήγε να τον μαχαιρώσει και στο πρόσωπο, αλλά ο αδερφός μου πρόλαβε κι έβαλε τα χέρια του. Είναι μια ομάδα στην Αμαλιάδα και θέλουν να κάνουν κουμάντο παντού. Επειδή ο αδερφός μου δεν θέλει να είναι στην ομάδα τους και να ασχολείται με τέτοια πράγματα, του επιτέθηκαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν», δήλωσε στο “Πρώτο Θέμα” ο αδερφός του τραυματισμένου μαθητή.

Λίγες ώρες μετά το πρωτόγνωρο αιματηρό επεισόδιο μέσα σε σχολείο, ο 16χρονος συνοδευόμενος από τον πατέρα του παραδόθηκε στην Αστυνομία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17