search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:16
MENU CLOSE

Του άνοιξε το κεφάλι με… σκόρδα για μια προσπέραση

01.11.2019 08:36
Του άνοιξε το κεφάλι με… σκόρδα για μια προσπέραση - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης με πρωταγωνιστές δύο θερμόαιμους οδηγούς.

Όπως άλλωστε αναφέρει το cretalive, αύξηση στα περιστατικά…οδηγικής βίας καταγράφεται στο Ηράκλειο με τους οδηγούς να πιάνονται στα χέρια, για μία προσπέραση, ένα κορνάρισμα ή μια θέση πάρκινγκ.

Την ίδια ώρα, μεγαλώνει και η…φαντασία των οδηγών που χρησιμοποιούν κάθε μέσο, βγάζοντας τα νεύρα τους στον δρόμο.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, όπου ένας 40χρονος οδηγός με μία αρμαθιά πορσελάνινων σκόρδων άνοιξε το κεφάλι 41χρονου οδηγού μετά από φραστικό επεισόδιο για ασήμαντη αφορμή.

Ο 41χρονος χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε ράμματα ενώ η υπόθεση έφθασε μέχρι την αίθουσα του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου αφού ο 40χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 41χρονος σταμάτησε με το αυτοκίνητο του για να αγοράσει κάτι από παρακείμενο κατάστημα.

Όταν επιβιβάστηκε ξανά στο όχημα και επιχείρησε να φύγει, τον προσπέρασε με το αυτοκίνητο του ο 40χρονος, ο οποίος άρχισε να κάνει χειρονομίες με το χέρι του θεωρώντας ότι ο άλλος οδηγός πήγε να του κλείσει το δρόμο.

Η χειρονομία έφερε κορνάρισμα αντίδρασης και τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν με τους οδηγούς να αποβιβάζονται και να τα… λένε στη μέση του δρόμου, μπροστά σε δεκάδες περαστικούς και άλλους οδηγούς.

Ξέχασε το κινητό του στο καπό Ο διαπληκτισμός, ωστόσο, δεν ήταν αναίμακτος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος άρπαξε από το αυτοκίνητο του ένα διακοσμητικό που είχε περάσει στον καθρέφτη- μία αρμαθιά πορσελάνινων σκόρδων- και το… κατέβασε με δύναμη στο κεφάλι του άλλου οδηγού με αποτέλεσμα να του το ανοίξει.

Στην συνέχεια έτρεξε να επιβιβαστεί και πάλι στο όχημα του και να φύγει.

Δεν είχε αντιληφθεί όμως ότι το κινητό του τηλέφωνο είχε πέσει στο καπό του αυτοκινήτου του παθόντα.

Το κινητό παραδόθηκε στην Αστυνομία και μέσω αυτού εντοπίστηκε η ταυτότητα του κατηγορούμενου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Μάρτιο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:16