search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:49
MENU CLOSE

Γυναίκα έκοψε με τα δόντια το πέος του επίδοξου βιαστή της

01.11.2019 09:54
Γυναίκα έκοψε με τα δόντια το πέος του επίδοξου βιαστή της  - Media

 

Με τα δόντια έκοψε τις… ορέξεις του επίδοξου βιαστή της γυναίκα στη Νότια Καρολίνα, η οποία του έκοψε το γεννητικό όργανο.

Ο 61χρονος Ντένις Σλάτον ήταν σε τόσο κακό χάλι μετά την αντεπίθεση του θύματός του που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες με καθυστέρηση ενός μήνα προκειμένου να νοσηλευτεί.

Ο σεσημασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα άνδρας που τα τελευταία 40χρόνια έχει επίσης κατηγορηθεί για σοδομισμό και ως ηδονοβλεψίας αρνήθηκε όσα του προσάπτει η γυναίκα η οποία κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα του Γκρίνβιλ ότι στις 8 Αυγούστου περίμενε να την πάρει κάποιος που είχε γνωρίσει διαδικτυακά όταν είδε το φορτηγάκι του Σλάτον στον οποίο έγνεψε πιστεύοντας ότι ήταν αυτός που περίμενε.

Όταν όμως μπήκε στο φορτηγάκι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και του ζήτησε να την αφήσει.

Του προσέφερε μάλιστα 5 δολάρια για τη διαδρομή και αυτός είπε «ΟΚ». Αυτό που ακολούθησε, όμως, σίγουρα δεν ήταν ΟΚ… Έβγαλε μαχαίρι και το έβαλε στον λαιμό της, ουρλιάζοντας ότι του χρωστούσε 300 δολάρια.

Τελικά, την πήγε στο σπίτι του, όπου της επιτέθηκε σεξουαλικά και την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει. Για να σώσει τη ζωή της άρχισε να παλεύει μαζί του και του δάγκωσε το πέος με τόση μανία που του το έκοψε.

Επίσης, με το μαχαίρι με το οποίο την απειλούσε τον μαχαίρωσε στα οπίσθια. Βγήκε έξω από το σπίτι γυμνή και εκλιπαρούσε τους γείτονες για βοήθεια. Κανείς δεν ανταποκρίθηκε και τελικά κατάφερε να φτάσει σε ένα εστιατόριο, όπου οι εργαζόμενοι της έδωσαν ρούχα και κάλεσαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του δράστη τον βρήκαν μέσα στα αίματα. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση .

Πηγή: Espresso 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:49