search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:12
MENU CLOSE

Εξαφάνιση-μυστήριο για 18χρονη μητέρα ενός βρέφους στην Κρήτη

01.11.2019 10:24
Εξαφάνιση-μυστήριο για 18χρονη μητέρα ενός βρέφους στην Κρήτη - Media

 

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια μίας 18χρονης γυναίκας, η οποία μένει μόνιμα στο Ασήμι του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο neakriti.gr ,άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, η Εσπεράντζα Μουσταφά, από την Αλβανία, εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου, αρχικά ενημέρωσε την οικογένεια της ότι θα πήγαινε στο περίπτερο για να αγοράσει ένα γιαούρτι και αφότου έφυγε από το σπίτι, δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Οι δικοί της άνθρωποι έσπευσαν την αμέσως επόμενη μέρα και δήλωσαν την εξαφάνιση στο Α.Τ Πύργου Μονοφατσίου, όμως μέχρι και σήμερα, αν και έχουν περάσει 5 24ώρα, δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη της.

Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρα ρούχα με ένα μαύρο μπουφάν και κρατούσε ένα μαύρο τσαντάκι. Το κινητό της το είχε αφήσει στο σπίτι της ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι δεν την είδε ουδείς από τους κατοίκους να κυκλοφορεί στο δρόμο.  

Η 18χρονη έχει ένα παιδάκι μόλις 11 μηνών, ενώ ο άρρωστος σύζυγος της που βρίσκεται στο Πακιστάν, έχει ειδοποιηθεί και εκείνος για την εξαφάνιση της γυναίκας του, χωρίς όμως όπως αναφέρει να γνωρίζει το παραμικρό.

Η αγωνία κορυφώνεται με δεδομένο ότι και το μωρό της οικογένειας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και σίγουρα αυτό που χρειάζεται είναι η φροντίδα της μαμάς του.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να απευθυνθεί στην αστυνομία, που έχει ΄δη ενημερώσει τα αστυνομικά τμήματα του νησιού για τον εντοπισμό της 18χρονης μητέρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:11