28/02/2020 03:10:47

Γεννήθηκε με 9 δάχτυλα στο αριστερό του πόδι και οι γονείς του δεν τον πήγαιναν στον γιατρό γιατί ήταν «καλός οιωνός» (Photos/Video)

Γεννήθηκε με 9 δάχτυλα στο αριστερό του πόδι και οι γονείς του δεν τον πήγαιναν στον γιατρό γιατί ήταν «καλός οιωνός» (Photos/Video) - Media

 

Τελικά ο άνδρας με το μικρό όνομα Αντζούν χρειάστηκε να φτάσει 21 ετών για να πάει ο ίδιος στους γιατρούς προκειμένου να τον χειρουργήσουν και να του «διορθώσουν» το πόδι.

Οι γονείς του όταν γεννήθηκε και είδαν το αριστερό πόδι με 9 δάχτυλα είπαν πως αυτό είναι ένας καλός οιωνός και πως δεν πρόκειται να πάνε το παιδί στο γιατρό για να μην χαλάσει το γούρι.

Το παιδί μέχρι να μεγαλώσει ήταν κλεισμένο μέσα στο σπίτι, δεν είχε βγει ποτέ με κοπέλα και δεν είχε καμία κοινωνική αλληλεπίδραση.

Τελικά το χειρουργείο που διήρκησε 9 ώρες του άλλαξε τη ζωή και ο Αντζούν μπορεί να προχωράει πλέον φυσιολογικά, να φοράει παπούτσι και να είναι λειτουργικός.

Ο Αντζούνβ πλέον ζει τη ζωή του στην πόλη Λουτφενγκ στη Νότια Κίνα.

Η πολυδακτυλία είναι ένα ελάττωμα. Το παιδί γεννιέται με ένα ή περισσότερα δάχτυλα. Συναντάται σε  700 με 1000 άτομα παγκοσμίως.  

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.