search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:14
MENU CLOSE

Αμαλιάδα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του

01.11.2019 12:49
Αμαλιάδα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του - Media

 

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την απολογία του στην εισαγγελέα Αμαλιάδας, ο 16χρονος μαθητής από την Αμαλιάδαπου μαχαίρωσε συμμαθητή του.

Όπως αναφέρει το patrisnew.com, τις επόμενες μέρες θα του ασκηθεί δίωξη, σε συνάρτηση και με το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον τραυματισμό του 15χρονου.

O 16χρονος προσκόμισε στον Εισαγγελέα ένα εργαλείο, κάτι σαν ανοιχτήρι, και είπε ότι μ’ αυτό χτύπησε τον συμμαθητή του, ενώ πρόσθεσε ότι δεν είχε καταλάβει πως ήταν ανοιχτή η λάμα και ότι θα μπορούσε να τον τραυματίσει σοβαρά. 

Σύμφωνα με τους συνηγόρους και των δύο, είχαν προηγούμενα για οπαδικές διαφορές, με τις οικογένειες και των δύο να θέλουν να κατευνάσουν τα πνεύματα για το καλό των παιδιών.

Πάντως ο συνήγορος του 15χρονου μαθητή που δέχτηκε την επίθεση, μιλά για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αμφισβητώντας ότι το χτύπημα έγινε με πολυεργαλείο, αλλά με μαχαίρι, ωστόσο ανέφερε ότι «αναμένουμε το ιατροδικαστικό πόρισμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:14