search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Αυτοί οι celebrities δεν τελείωσαν το σχολείο αλλά κάνουν λαμπρή καριέρα (video)

01.11.2019 16:56
Νίκος Οικονομόπουλος: Αποχώρησε ξαφνικά από το Κέντρο Αθηνών - Όλο το παρασκήνιο (Video) - Media

 

Μπορεί να μην έχουν τελειώσει το σχολείο αλλά έχουν καταφέρει να κάνουν λαμπρή καριέρα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, είχε δύσκολα παιδικά χρόνια και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο πολύ νωρίς. «Δεν είναι ότι δεν ήθελα να τελειώσω το σχολείο απλά δεν μπορούσα να διαβάζω από πολύ μικρός λόγω της όλης κατάστασης. Δε χρειάζεται να πω λεπτομέρειες, θυμάμαι να κοιμάμαι στο θρανίο. Δεν μπορούσα να διαβάσω, δεν είχα διάθεση να διαβάσω» έχει δηλώσει ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Μετάνιωσε που δεν τελείωσε το σχολείο ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου. Είχε μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη αλλά μεγαλώνοντας έχει πει ότι θα ήθελε να είναι καλός μαθητής. «Πήγα μέχρι και την πέμπτη Γυμνασίου, είχα μείνει δύο χρονιές, στην Α’ και την Ε’ και μετά βαρέθηκα και είπα ότι θα τα παρατήσω. Μέχρι και σήμερα βλέπω εφιάλτες με το σχολείο» έχει πει ο ίδιος.

Σύμφωνα με το reader.gr o Νίκος Οικονομόπουλος δούλευε από πολύ μικρός στο ψαράδικο του πατέρα του και έχει πει ότι έμενε από απουσίες και γι’ αυτό δεν κατάφερε να τελειώσει το Λύκειο. «Δεν ήμουν πολύ καλός μαθητής, τις δύο πρώτες ώρες έπινα τον καφέ μου και τις επόμενες δύο κοιμόμουν» έχει δηλώσει ο τραγουδιστής.

«Δεν ήταν για μένα το σχολείο» έχει πει ο Πάνος Καλλίδης, που επίσης δεν έχει τελειώσει το Λύκειο αλλά δεν έχει μετανιώσει, καθώς -όπως λέει- στάθηκε τυχερός. «Από 9, 10 χρονών, όταν γύριζα από το σχολείο, αν δεν είχα ξεχάσει την τσάντα μου, θα την παρατούσα με το που έμπαινα σπίτι και θα ασχολιόμουν με άλλα πράγματα» λέει ο τραγουδιστής.

Ένα χρόνο πριν αποφοιτήσει, τα παράτησε και ο Δημήτρης Σταρόβας, που ήδη από τα 16 του χρόνια, ήταν επαγγελματίας μουσικός. Τη λίστα ολοκληρώνουν οι Κατερίνα Στανίση και Άντζελα Δημητρίου, η οποία έχει δηλώσει ότι εργαζόταν από τα 14 της χρόνια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:10