search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:04
MENU CLOSE

Το απίστευτο μυστικό του νέου «Τerminator» (Video)

01.11.2019 17:47
Το απίστευτο μυστικό του νέου «Τerminator» (Video) - Media
 
Στον «έβδομο ουρανό» βρίσκονται οι εν Ελλάδι φίλοι της σειράς ταινιών «Εξολοθρευτής», καθώς άνοιξε και στη χώρα μας η νέα ταινία «Εξολοθρευτής – Σκοτεινό Πεπρωμένο», στην οποία επιστρέφουν οι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας, Λίντα Χάμιλτον και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.
 
Η νέα ταινία περιέχει πολλές αναφορές στις προηγούμενες της σειράς, ωστόσο, περιέχει και ένα «μυστικό» που έχει τρελάνει τους απανταχού φίλους της. Ποιο είναι αυτό;
 
Στην ταινία υπάρχει ένα φορτηγάκι που στα πλευρά του έχει έναν τηλεφωνικό αριθμό, το 888-512-1984, ο οποίος είναι αναφορά στην ημερομηνία που «άνοιξε» ο πρώτος «Εξολοθρευτής», δηλαδή, 12 Μαΐου του 1984.
 
Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι πραγματικός: αν τον καλέσει κάποιος ακούει τη φωνή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να λέει «Γεια σας, επικοινωνείτε με το Κουρτινάδικο του Καρλ. Έχουμε τις καλύτερες κουρτίνες και στόρια σε όλο το Τέξας, σας το εγγυώμαι. Λυπάμαι που δεν είμαστε εδώ τώρα για να σας απαντήσουμε αλλά θα σας πάρουμε πίσω εμείς. Ως τότε, hasta la vista».
 

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:04