search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:11
MENU CLOSE

Αποθέωση στο ΣΕΦ για τον Σφαιρόπουλο

01.11.2019 19:49
Η επόμενη ημέρα στην Καρδίτσα: Τρεις νεκροί, μία αγνοούμενη, λάσπες και καταστροφές (Photos) - Media Gallery 4

 

Η πρώτη επιστροφή του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το πρώτο του παιχνίδι ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, η εμπειρία που περίμενε εδώ και πολλούς μήνες, ήταν όπως την φανταζόταν.

Όπως μεταδίδει το sport24.gr, ο Έλληνας προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ χειροκροτήθηκε, αποθεώθηκε από τον κόσμο της πρώην ομάδας του που εκτιμά όσα εκείνος της πρόσφερε επί σειρά τεσσάρων ετών και ανταπέδωσε σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της πορείας του στο μπάσκετ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τίμησε τον Σφαιρόπουλο, όπως έκανε και με άλλες σημαντικές μορφές στην ιστορία του τμήματος που επέστρεψαν στο Φάληρο ως αντίπαλοι και μια σχέση που είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά τελικά έμεινε στην ιστορία ως μία από τις πλέον επιτυχημένες στην ιστορία του τμήματος.  Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος του παρεδωσαν ένα κάδρα με μια φωτογραφία που εγραφε “σε ευχαριστούμε κόουτς”, εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:11