search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:21
MENU CLOSE

Ισραήλ: Ένας Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα στη Γάζα

02.11.2019 07:10
Ισραήλ: Ένας Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα στη Γάζα - Media

 

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα κατά της Λωρίδας της Γάζας, το οποίο σύμφωνα με την ισραηλινή πλευρά έγινε σε αντίποινα για τη ρίψη ρουκετών από τον παλαιστινιακό θύλακα, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι έπληξε “τρομοκρατικούς στόχους” στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με πηγές του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας τρείς άνθρωποι τραυματίσθηκαν από τους βομβαρδισμούς. Ο ήχος από τις εκρήξεις έγινε αισθητός σε όλην την επικράτεια της Λωρίδας της Γάζας.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως έπληξε «τρομοκρατικούς στόχους». Οι αεροπορικές επιδρομές ήσαν αντίποινα για τις ρίψεις τουλάχιστον δέκα ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας, για δεύτερη συνεχόμενη νύκτα. Οι οκτώ από αυτές αναχαιτίσθηκαν από το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας «Σιδηρούς Θόλος».

Οι ρουκέτες έπεσαν στον τομέα της πόλης Σντερότ, σε κοντινή απόσταση από τη Γάζα, με μία από αυτές να πλήττει μία κατοικία χωρίς να προκαλέσει όμως ζημιές, ή θύματα, ανακοίνωσε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33