search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35
MENU CLOSE

Το Mega επιστρέφει με το ίδιο όνομα – Ποια θα είναι η τύχη του One Channel

02.11.2019 12:18
Οριστικό: Πότε βγαίνει στον αέρα το νέο MEGA - Media

 

Στο κανάλι του Mega που διαχειρίζεται από τους πρώην εργαζόμενους του καναλιού ανέβηκε ένα βίντεο, μετά τις εξελίξεις με την αγορά της ταινιοθήκης του σταθμού.

Στο βίντεο αναφέρεται η επιστροφή του πρώην μεγάλου καναλιού αλλά η είδηση βγαίνει από το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο στο οποίο αναφέρονται πληροφορίες ότι το Οne Channel δε θα βγει ποτέ στον αέρα και θα μετονομαστεί απευθείας σε Mega με την 20η Νοεμβρίου να είναι η μέρα που θα ξαναεκπέμπψει, την ημέρα δηλαδή των γενεθλίων του.

«1η Νοέμβρη ήταν προγραμματισμένος ο διαγωνισμός για την πώληση του ονόματος του MEGA και της ταινιοθήκης του (Γενικό αρχείο, σειρές, τρέιλερ και άλλα) την οποία αγόρασε έναντι 33.999.999 ευρώ η εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ALTER EGO με σκοπό να ενισχύσει το κανάλι του, ONE CHANNEL, το οποίο σύμφωνα με πηγές, δεν θα βγει ποτέ ως ONE, αλλά στις 20 Νοέμβρη θα εκπέμψει κατευθείαν ως MEGA CHANNEL, όπου είναι και τα γενέθλια του!»

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:34