search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:29
MENU CLOSE

«Με διάβασες; Χάρισε με»

07.05.2012 14:19
«Με διάβασες; Χάρισε με» - Media

Σωρεία εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο της 35ης γιορτής βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως. Με μότο «με διάβασες; Χάρισε με» οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις που είναι όλες δωρεάν.

Σωρεία εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο της 35ης γιορτής βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως. Με μότο «με διάβασες; Χάρισε με» οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις που είναι όλες δωρεάν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων 7 – 10 Μαΐου:

«Οι γελοιογράφοι bookάρουν»: έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας με θέμα την κρίση σε Ελλάδα και Ευρώπη από 26 Έλληνες γελοιογράφους (αίθουσα εκδηλώσεων από 4 έως και 20 Μαΐου).

Οργάνωση: Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών – Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων (www.cartoonists.gr)

 

Δευτέρα 7 Μαΐου

19:00 -20:00

«Ο εθελοντισμός ως διαρκής πράξη του βίου μας»: θα μιλήσει ο παιδίατρος και ενεργό μέλος της οργάνωσης επί σειρά ετών, κ. Βάσος Βογιατζόγλου, εκπρόσωπος των Γιατρών του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία.

Οργάνωση: Γιατροί του κόσμου

 

Τρίτη 8 Μαΐου

19:30 – 21:00

«Σειρά Πορτογαλικής Λογοτεχνίας»: παρουσίαση της σειράς από τους μεταφραστές Κρίτωνα Ηλιόπουλο, Μαρία Παπαδήμα και Νίκο Πρατσίνη.

Οργάνωση: Εκδόσεις Νήσος

 

Τετάρτη 9 Μαΐου

18:30 -19:30

«Η ζωή ένας ωκεανός»:  παρουσίαση του μυθιστορήματος της Βιβής Κοντοπούλου, με σχολιασμό και ανάγνωση αποσπασμάτων.

Οργάνωση: Εκδόσεις Οσελότος

 

19:30 – 22:00

«Το μέλλον της ανάγνωσης και τα πνευματικά δικαιώματα στην ηλεκτρονική εποχή». Συντονιστής της συζήτησης: Γιάννης Μπασκόζος (δημοσιογράφος, διευθυντής του περιοδικού ΔΙΑΒΑΖΩ). Ομιλητές: Στρατής Χαβιαράς (αντιπρόεδρος Εταιρείας Συγγραφέων), Άρης Πετρόπουλος (δ/ντής Ο.Σ.Δ.Ε.Λ.), Πέτρος Τατσόπουλος (συγγραφέας), Άρης Μαραγκόπουλος (συγγραφέας, εκδότης), Φαίδων Κυδωνιάτης (εκδότης).

Οργάνωση: Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών – Περιφέρεια Αττικής

 

Πέμπτη 10 Μαΐου

19:30 – 20:30

«Jungle Speed, Τρελοί Δίσκοι, Dobble, Gift Trap, Set, Ψαρεύοντας στους Πάγους»: οι εκδόσεις Κάϊσσα προσκαλούν τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους των επιτραπέζιων παιχνιδιών να παίξουν μαζί τους.

Οργάνωση: Εκδόσεις Κάϊσσα

 

20:30-21:30

«Η νοητική αλληλουχία των πραγμάτων»  του Γιώργη Παπανικολάου:  το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο ομότ. Καθηγητής Φιλοσοφίας Γεώργιος Φαράντος και ο δημοσιογράφος και ποιητής Γιάννης Πλαχούρης.

Οργάνωση: Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:25