search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:18
MENU CLOSE

Λαμία: Νεαροί έσωσαν ζευγάρι ηλικιωμένων από το φλεγόμενο σπίτι τους (Video)

02.11.2019 14:50
Λαμία: Νεαροί έσωσαν ζευγάρι ηλικιωμένων από το φλεγόμενο σπίτι τους (Video) - Media

 

Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξαν δύο νεαροί, οι οποίοι βρίσκονταν σε καφετέρια επί της οδού Όθωνος στο κέντρο της Λαμίας. 

Όταν άκουσαν φωνές αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει. Πετάχτηκαν έξω και είδαν φωτιά σε διαμέρισμα της διπλανής πολυκατοικίας.

Στο σπίτι που πήρε φωτιά από την κουζίνα βρίσκονταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που πανικοβλήθηκε βλέποντας τις φλόγες να φουντώνουν. Οι νεαροί χωρίς δεύτερη σκέψη άρπαξαν τον πυροσβεστήρα της καφετέριας και έσπευσαν για βοήθεια ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε η Πυροσβεστική που κινητοποιήθηκε άμεσα.

“Σηκώσαμε την μπλούζα, πήραμε βαθιά αναπνοή και μπήκαμε μέσα. Ο καπνός είχε κάνει την κατάσταση αποπνικτική. Είδαμε τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος πανικόβλητους. Δεν χάσαμε χρόνο, χρησιμοποιώντας τον πυροσβεστήρα αρχίσαμε να ρίχνουμε στη φωτιά” λένε οι δύο νεαροί που αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας, για την τόλμη και την ψυχραιμία τους, στο Lamianow.

Η επέμβαση των δύο νέων αποδείχθηκε σωτήρια και για το ζευγάρι αλλά και για το σπίτι, αφού γρήγορα οι φλόγες καταλάγιασαν. Γρήγορα έφτασαν και τρία πυροσβεστικά οχήματα που ολοκλήρωσαν το έργο των παιδιών απομακρύνοντας και τους ηλικιωμένους από το διαμέρισμα.   

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:18