search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:24
MENU CLOSE

Έρχεται Ελλάδα για ν’ αναλάβει την Εθνική ο Πιτίνο!

03.11.2019 07:02
Πιτίνο: «Ο Γιαννακόπουλος έφυγε από το ΣΕΦ γιατί απειλήθηκε από έναν τύπο που είχε χειροβομβίδα» - Media

 

Ο σπουδαίος Αμερικανός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, που πέρασε και από τον πάγκο του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν, έρχεται άμεσα στη χώρα μας, προκειμένου να δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και να οδηγήσει την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Αυτό αναφέρει το sdna.gr το οποίο στο ρεπορτάζ του αποκαλύπτει ότι ο Πιτίνο έρχεται στην Ελλάδα στις 7 Νοεμβρίου, προκειμένου να συναντήσει τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, και να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής!

Όλα δείχνουν ότι το οικονομικό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο, καθώς ο Πιτίνο δεν έχει ανάγκη ένα «χρυσό» συμβόλαιο. Τα οικονομικά της ΕΟΚ έχουν… ταβάνι, αλλά και οι απαιτήσεις του 67χρονου κόουτς δεν είναι τόσο υψηλές, όσο θα περίμενε κανείς για έναν τεχνικό με τις δικές του περγαμηνές.

Τι ενδιαφέρει τον Πιτίνο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ; Πρώτον, να αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και, δεύτερον, να κυνηγήσει τη διοργάνωση του Προολυμπιακού η ΕΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα είναι «head coach» στα «παράθυρα». Ο Πιτίνο θα πάρει την ομάδα το καλοκαίρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:23