search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:38
MENU CLOSE

ALPHA: Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα – Ποιες σειρές μετακινούνται

03.11.2019 11:55
ALPHA: Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα – Ποιες σειρές μετακινούνται - Media

 

Προβληματισμός επικρατεί στον ALPHA για τις χαμηλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Το κανάλι της Κάντζας την περασμένη σεζόν σε πολλές περιπτώσεις πάλευε για την πρωτιά. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού οι νέες σειρές του σταθμού δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αυτό έχει φέρει σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα. Όπως ανακοινώθηκε μέσα στην εβδομάδα το «Divided» με τον Φώτη Σεργουλόπουλου θα ξεκινά στις 16:30 το απόγευμα στη θέση του τηλεπαιχνιδιού θα μεταδίδεται η σειρά «Αστέρια στην Άμμο» που θα παίρνει σκυτάλη από την Ελένη Μενεγάκη.

Ακόμη μειώθηκε η διάρκεια της σειράς «Έρωτας Μετά» για να μην έρχεται σε… μετωπική με τις «Άγριες Μέλισσες».

Η δραματική σειρά του καναλιού θα μεταδίδεται μία επιπλέον μέρα, την Πέμπτη. Στο πρόγραμμα πλέον προστίθεται στις 23:00 ο 15ος κύκλος της σειράς «Grey’s anatomy» ενώ τα μεσάνυχτα μετακινείται και η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ αφού η κωμική σειρά Κρατάς μυστικό» μεταφέρεται τις Παρασκευές στις 21.00, ενώ το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00. Η τελευταία αλλαγή στο πρόγραμμα αφορά την Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» να ξεκινά στις 23:50 το βράδυ.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15