search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:44
MENU CLOSE

Η Μογγολία αγόρασε περιπολικά Lada Niva!

03.11.2019 15:15
Η Μογγολία αγόρασε περιπολικά Lada Niva! - Media

 

Μπορεί το Lada Niva να βρίσκεται στην παραγωγή εδώ και 42 συνεχόμενη έτη, όμως μια χώρα που δεν ανήκει μάλιστα στις πρώην Σοβιετικές, το επέλεξε εν έτη 2019 για το νέο της περιπολικό.

Πρόκειται για τη Μογγολία, την αχανή χώρα της Ασίας, η οποία υποδέχθηκε 19 5άπορτα Lada Niva (ή Lada 4X4 όπως ονομάζεται πλέον το Niva), ειδικά διασκευασμένα για να χρησιμοποιηθούν από την αστυνομία της.

Όπως μάλιστα αναφέρουν οι αρχές της Μογγολίας, τα περιπολικά Niva θα χρησιμοποιηθούν στις πλέον απομακρυσμένες και απομονωμένες περιοχές της, στις οποίες απαιτούνται οι απόλυτες off road δυνατότητες από τα οχήματα που κινούνται εκεί.

Τα 19 Lada Niva με τη στάνταρ τετρακίνηση και την δυνατότητα κλειδώματος του κεντρικού διαφορικού, προσφέρουν χώρο αποσκευών 420 λίτρων και λόγω του μακρύτερου μεταξονίου των 2,7 μέτρων της 5θυρης έκδοσης, καλούς χώρους στο εσωτερικό τους.

Ανάμεσα στον επιπλέον εξοπλισμό που διαθέτουν για τον ειδικό τους ρόλο, περιλαμβάνονται ασύρματος, φάρος οροφής, κάμερες καταγραφής, αλλά και υπολογιστής για την σύνδεση με τα ψηφιακά αρχεία των τοπικών αρχών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την περασμένη άνοιξη η Lada ξεκίνησε για πρώτη φορά τις πωλήσεις της στη Μογγολία, ανοίγοντας την πρώτη της εμπορία στην πρωτεύουσα Ουλάν Μπατόρ. Η Lada προσφέρει στη χώρα όλη τη γκάμα των μοντέλων της.

Πηγή: newsauto.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:44