search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:36
MENU CLOSE

Η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ευθυμίου εξομολογείται: «Είχα τρεις αποβολές πριν από το δεύτερο παιδί μου»

03.11.2019 15:24
Παραιτήθηκε η Μαρία Ευθυμίου από την Επιτροπή 2021 λόγω «ουδετεροπατρίας» του εορτασμού - Media

 

Για τον άνδρα της και τον τρόπο που γνωρίστηκαν αλλά και για το δεύτερο παιδί της που ήταν στην κοιλιά της καθόλη τη διάρκεια του προεκλογικού της αγώνα μίλησε η Άννα Ευθυμίου βουλευτής ΝΔ στο Secret, της εφημερίδας Παραπολιτικά. 

Με τον σύζυγό σας έχετε πλέον δύο παιδάκια. Θέλατε πολύ και ένα δεύτερο ή προέκυψε;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε την οικογένειά μας με δύο παιδιά. Το πρώτο μας παιδί, ο Χρήστος, ήρθε εύκολα και γρήγορα αμέσως μετά τον γάμο μας, όμως με την μπέμπα δεν έγινε το ίδιο. Θέλαμε πολύ να χαρίσουμε στον Χρήστο ένα αδερφάκι, ωστόσο αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες, διότι είχα τρεις αποβολές. Το αίσθημα της απώλειας εξαιτίας της αποβολής είναι πάρα πολύ δύσκολο και οδυνηρό. Το θέλαμε, όμως, πολύ και μετά από κάθε αποβολή έπρεπε να ανασυγκροτηθώ και να βρω την ψυχική δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Μια ψηφοφόρος μού είχε πει ότι, αν θέλω πάρα πολύ να κάνω δεύτερο παιδάκι, κάποια στιγμή θα το αποκτήσω. Είχα βαθιά πίστη μέσα μου ότι ο Θεός θα μου το χαρίσει. Σας τα λέω όλα αυτά γιατί θέλω να δώσω ένα μήνυμα ελπίδας στις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδάκι να μη χάνουν το κουράγιο τους και να αντλούν εσωτερική δύναμη για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Εμάς ο Θεός μας το έδωσε τελικά και το ίδιο εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις γυναίκες που το επιθυμούν.

Ποια απώλεια σας έχει στιγματίσει;

Εκτός από την οδυνηρή απώλεια των αποβολών, με έχει στιγματίσει και ο θάνατος της γιαγιάς μου, η οποία με μεγάλωσε. Ήταν ο στυλοβάτης μου και πέρα από όλα τα άλλα και φίλη μου. Με τον άντρα σας είστε μαζί από τα 16 σου χρόνια.

Πώς έγινε η γνωριμία και πώς η πρόταση γάμου;

Γνωριστήκαμε στον κοινό τόπο καταγωγής μας, από την πλευρά της μητέρας μου, ένα γραφικό ορεινό χωριό, το Σπήλαιο Γρεβενών. Συνηθίζαμε και συνηθίζουμε ακόμα να παραθερίζουμε εκεί τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, όταν έχει πανηγύρι. Έτσι, λοιπόν, έγινε η γνωριμία μας πριν από πολλά χρόνια και αμέσως ταιριάξαμε και συμπορευτήκαμε. Επίσημη πρόταση γάμου δεν έγινε ποτέ. Το γεγονός ήταν φυσικό επακόλουθο της πολυετούς σχέσης μας. Ωστόσο, όταν πήγαμε διακοπές μαζί για πρώτη φορά στη Φολέγανδρο, ο άντρας μου είχε δει ένα εκκλησάκι όπου στο προαύλιο έπαιζαν κάτι παιδάκια και μου είπε: «Εδώ θέλω να παντρευτούμε». Έτσι αποφασίσαμε τελικά ο γάμος μας να γίνει στη Φολέγανδρο. Πώς καταφέρατε και χάσατε τα κιλά της εγκυμοσύνης; Δεν έχω καμία μυστική συνταγή. Δεν έχω χρονικά περιθώρια ούτε για γυμναστική ούτε για ειδική διατροφή. Το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι εξαιρετικά απαιτητικό και αυτό βοήθησε στο να χαθούν τα κιλά της εγκυμοσύνης πολύ γρήγορα. Το μόνο που προσέχω είναι να τρέφομαι υγιεινά κάθε μέρα, για να μπορώ να θηλάζω την μπέμπα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31