search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:29
MENU CLOSE

Νέες αποκαλύψεις για τη Νταϊάνα – Τι έκρυψε από τον Κάρολο στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

03.11.2019 17:15
 «Φωτιά» νέο ντοκιμαντέρ: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα προσπάθησε να αυτοκτονήσει 4 φορές - Media

 

Ο βιογράφος Άντριου Μόρτον ισχυρίζεται ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της έκρυψε από τον πρίγκιπα Κάρολο το φύλο του μωρού που περίμενε.

“Γνώριζα ότι ήταν αγόρι γιατί το είχα δει στον υπέρηχο. Ο Κάρολος ήθελε να αποκτήσει κόρη. Ήθελε δύο παιδιά, και ήθελε το ένα να είναι κορίτσι. Ήξερα ότι το μωρό είναι αγόρι, ο Χάρι, αλλά δεν του το έλεγα”, φέρεται να του είχε εκμυστηρευτεί η αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Ο πρίγκιπας Χάρι γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984.

Ο βιογράφος υποστηρίζει ότι η Νταϊάνα του είπε πως ο πρίγκιπας Κάρολος έδειξε λιγότερο ενθουσιασμό. “Θεέ μου είναι αγόρι και έχει κόκκινα μαλλιά”, είπε όταν αντίκρισε το μωρό σύμφωνα με τον βιογράφο. 

Ο Μόρτον λέει πως την ημέρα της βάπτισης του, ο Κάρολος είπε στη μητέρα της Νταϊάνας: “Ήμασταν τόσο απογοητευμένοι, πιστεύαμε ότι το μωρό θα είναι κορίτσι”, με εκείνη να του απαντά: “Θα έπρεπε να συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερός είσαι που απέκτησες ένα υγιέστατο παιδί”.

Με πληροφορίες από Mirror, Express

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:29