search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:13
MENU CLOSE

Βολές της «Καθημερινής» για τις «παλινωδίες» Σταϊκούρα

04.11.2019 08:37
Βολές της «Καθημερινής» για τις «παλινωδίες» Σταϊκούρα - Media

 

Eξ οικείων (και πάλι) τα βέλη κατά της κυβέρνησης. Αυτή τη φορά σε σχέση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης και τις παλινωδίες Σταϊκούρα.

Όπως εντόπισε το zoornalistas, η εφημερίδα “Καθημερινή” στο πρωτοσέλιδο σχόλιό της το Σάββατο, χωρίς να κατονομάζει τον υπουργό, και υπό τον τίτλο «Βιασύνη» αναφέρει:

“Οι υπουργοί ξέρουν ότι απευθύνονται σε ένα ακροατήριο που διψάει για καλές ειδήσεις

Παρασύρονται όμως από αυτή την προσδοκία και ανακοινώνουν –ή διοχετεύουν ατύπως– «μισοψημένες» ιδέες για ελαφρύνσεις ή άλλες φορολογικές ρυθμίσεις, τις οποίες σπεύδουν μετά να ανασκευάσουν. Η εντύπωση ότι η κυβέρνηση πειραματίζεται, εκσφενδονίζοντας αυτοσχεδιασμούς, δεν ωφελεί ούτε την ίδια ούτε βεβαίως το οικονομικό περιβάλλον”.

Ο Χρ. Σταϊκούρας σε συνέντευξή του ανέφερε ότι «οι δαπάνες για ενοίκια θα μετρούν για την κάλυψη του ορίου 30% των ηλεκτρονικών δαπανών επί του εισοδήματος από το 2020».

Λίγες ώρες αργότερα όμως, πηγές του… υπουργείου του οποίου προΐσταται διεύψευδαν τα όσα είχε πει!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:12