search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56
MENU CLOSE

Η Δόμνα κρύβεται από τους δημοσιογράφους

04.11.2019 08:48
Η Δόμνα κρύβεται από τους δημοσιογράφους - Media

 

Το μήνυμα της Δόμνας Μιχαηλίδου για την 28η Οκτωβρίου και τον «εθελοντισμό» προκάλεσε στο κυβερνητικό στρατόπεδο εκνευρισμό-εκτός από γέλιο.

Οι κακές γλώσσες στο υπουργείο Εργασίας λένε, και το Έθνος αναπαράγει, ότι η υφυπουργός αναγκάστηκε να ακυρώσει προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, υπό τον κίνδυνο να βρεθεί απέναντι σε… δημοσιογράφους και να κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το νόημα του μηνύματός της.

Κοινώς, η Δόμνα Μιχαηλίδου αποφάσισε να κρυφτεί για λίγες ημέρες, μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος…

Υπενθυμίζεται ότι η υφυπουργός Εργασίας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, αφού στην αρχή μάς είπε χρόνια πολλά μας αποκάλυψε τι μας θυμίζει η εθνική μας εορτή: «Όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού».

Και για ποιο πράγμα πολέμησαν στα αλβανικά βουνά το ’40 «οι παππούδες μας»; Σύμφωνα με τη Δόμνα Μιχαηλίδου, πολέμησαν για «ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα».

Και πώς πρέπει να τους τιμήσουμε; Εκείνους που θυσιάστηκαν στον ελληνοϊταλικό πόλεμο; Η Δόμνα είχε την απάντηση: «Υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη»..

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56