search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:37
MENU CLOSE

Παραλίγο νέο «Έσσεξ» στη Ξάνθη: 41 μετανάστες εντοπίστηκαν μέσα σε φορτηγό-ψυγείο (Video/Photos)

04.11.2019 10:54
Ξάνθη: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ασθενή με κορωνοϊό για παραβίαση καραντίνας - Media

 

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας, η αστυνομία της Ξάνθης απεγκλώβισε πάνω από 80 πρόσφυγες και μετανάστες μέσα από φορτηγό κοντέινερ το οποίο εντόπισε λίγο μετά τα διόδια της Ξάνθης το ακινητοποίησε και συνέλαβε τον οδικό διακινητή.

Στο κοντέινερ στην πίσω πλευρά του φορτηγού ήταν στοιβαγμένοι 41 κατατρεγμένοι συνάνθρωποί μας, πολλοί εκ των οποίων αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και για το λόγο αυτό έχουν κληθεί ασθενοφόρα από Ξάνθη και Καβάλα για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Οι συνθήκες ήταν ασφυκτικές και είναι αμφίβολο αν θα κατόρθωναν να επιβιώσουν ενός μακρινού ταξιδιού μέχρι την Θεσσαλονίκη.

Όλοι τους είναι άνδρες ηλικίας 20-30 ετών, ενώ αυτήν την ώρα γίνεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας αλλά και του ΕΚΑΒ για να παραλειφθούν οι άνθρωποι από το σημείο και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:35