search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:42
MENU CLOSE

Τραμπ: Δεν προεδρεύει,… τουιτάρει

04.11.2019 13:49
Τραμπ: Δεν προεδρεύει,... τουιτάρει - Media
 
Αν κανείς πιστέψει τα στοιχεία των ΜΜΕ, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ φθάνει στο τέλος του τρίτου έτους της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ, έχει μόνο μία ασχολία στην οποία δίνει όλο του το είναι: το Twitter.
 
Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «New York Times», από το 2016 έως σήμερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τουιτάρει έντεκα χιλιάδες φορές και μάλιστα τα μισά από αυτά τα tweets ήταν επιθέσεις ή απειλές σε βάρος ΜΜΕ αλλά και αντιπάλων του.
 
Πολλά από τα tweets δια χειρός Τραμπ εμπεριέχουν ρατσιστικά σχόλια και τρομοκρατία, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα.
 
«Η προεδρία Τραμπ ξεκίνησε με ένα tweet ανήμερα της ορκωμοσίας του, όπου τον πρώτο καιρό αναρτούσε γύρω στα εννέα tweets την ημέρα. Τους τελευταίους τρεις μήνες τριπλασίασε το ρυθμό που είχε καθιερώσει το 2017 και έχει μέχρι τώρα αναρτήσει πάνω από 11.000 tweets», γράφουν οι Times.
 
Ο Τραμπ έχει προειδοποιήσει επανειλημμένως για συνωμοσίες του «βαθέως κράτους» εναντίον του, κατηγορίες για προδοσία σε βάρος της προέδρου της Βουλής και στιγματισμός των Ρεπουμπλικανών επικριτών του ως «ανθρώπινα αποβράσματα».
 
Σημειώνεται, δε, ότι ο Τραμπ για να τουιτάρει δεν χρησιμοποιεί τον επίσημο λογαριασμό του προέδρου των ΗΠΑ, αλλά τον προσωπικό του λογαριασμό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:42