search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:55
MENU CLOSE

Το «πηγαδάκι» του Αλ Πατσίνο με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα και τον Μάρτιν Σκορτσέζε (Photos)

04.11.2019 15:11
Το «πηγαδάκι» του Αλ Πατσίνο με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα και τον Μάρτιν Σκορτσέζε (Photos) - Media

 

Δύο από τους θρυλικούς κινηματογραφιστές του Χόλιγουντ και ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς συναντήθηκαν την Κυριακή, καθώς ο Al Pacino, ο Francis Ford Coppola και ο Martin Scorsese συζητούσαν στα παρασκήνια στην 23η Ετήσια Βράβευση Ταινιών του Χόλιγουντ.

Ήταν μια γεμάτη βραδιά για τους άνδρες, καθώς ο Pacino έλαβε το βραβείο για τον Β’ ανδρικό ρόλο στην ταινία The Irishman από τον Coppola, ο οποίος τον σκηνοθέτησε στην ταινία The Godfather (Ο νονός).

Ο Ιρλανδός σκηνοθέτης Scorsese παρουσίασε την Emma Tillinger Koskoff με το βραβείο παραγωγού του Χόλιγουντ στην εκδήλωση.

Στην ομιλία του, ο Pacino μίλησε ανοιχτά για τον τρόπο με τον οποίο η κινηματογραφική ταινία σηματοδότησε την πρώτη συνεργασία του με τον Scorsese εν μέσω της ιστορικής τους σταδιοδρομίας και τον τρόπο με τον οποίο ο Robert De Niro ήταν υπεύθυνος για να τους φέρει κοντά.

«Ο Bob είπε,” Τι γίνεται με τον Al ως Hoffa “, και ο Marty είπε:” Ναι, εντάξει. Είναι εντάξει; “. Και ο Μπομπ είπε: “Είναι αγαπητός”. Έτσι δεν έπρεπε να έχω ακρόαση – μου έδωσαν το ρόλο», είπε ο Pacino.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:54