search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:39
MENU CLOSE

Έλενα Μπόναμ Κάρτερ: Κράτησε και τα δύο σπίτια μετά το διαζύγιο με τον Τιμ Μπάρτον (Photos)

04.11.2019 17:59
Έλενα Μπόναμ Κάρτερ: Κράτησε και τα δύο σπίτια μετά το διαζύγιο με τον Τιμ Μπάρτον (Photos) - Media

 

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (Helena Bonham Carter) αποκάλυψε ότι κράτησε και τα δύο σπίτια όταν χώρισε από τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον (Tim Burton) το 2014, μετά από 13 χρόνια που ήταν μαζί.

Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει παιδιά τον 16χρονο Μπίλι και τον 11χρονο Νελ, Billy, είχαν τα σπίτια τους στο Λονδίνο τον ένα δίπλα στο άλλο και συνδέονταν.

Και ενώ ο 53χρονος επαίνεσε τον γενναιόδωρο πρώην συντροφό της επειδή της επέτρεψε να κρατήσει τα δύο ακίνητα, η ηθοποιός αναγνώρισε ότι την κάνει να αισθάνεται σαν «ξένη» το γεγονός ότι κοιμάται στο ένα σπίτι και τα παιδιά της μένουν στο άλλο.

Είπε στο περιοδικό Sunday Times: «Είναι πολύ λογικό – και ευτυχώς έχω κρατήσει και τα δύο σπίτια τώρα. Ήταν πολύ γενναιόδωρος. Το διπλό σπίτι δεν είναι πραγματικά δύο σπίτια, είναι δύο μικρά σπίτια που έχουν ενωθεί. Δεν είχα χώρο για να στεγάσω τα παιδιά. Ζούσα σε ένα εξοχικό σπίτι».

«Και πάντα σκεφτόμουν: Θεέ μου, δεν θα ήταν ιδανικό αν ο κύριος Τέλειος ζούσε δίπλα, γιατί τότε θα είχα χώρο να φτιάξω υπνοδωμάτια;  Επομένως, το σπίτι του Τιμ ήταν βασικά το οικογενειακό σπίτι και κράτησα την κρεβατοκάμαρά μου και την κουζίνα μου», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Αλλά ακόμα και έτσι αισθάνομαι σαν εξωγίηνος επειδή μένω δίπλα στα παιδιά μου … Όσο περισσότερο μυστηριακή, τόσο το καλύτερο. Είναι ένα πραγματικά μαγικό μέρος, ο καθένας χάνεται».

Πριν χωρίσουν, διατήρησαν την περιουσία του ζευγαριού στην Oxfordshire. Μάλιστα, παρέμειναν μαζί με καλούς όρους και μοιράστηκαν την επιμέλεια των παιδιών τους, όταν τα χρονοδιαγράμματα τους το επέτρεπαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18