search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:40
MENU CLOSE

Ο Τραμπ προτιμάει να μιλάει για το μπέιζμπολ παρά για την παραπομπή

04.11.2019 20:55
Ο Τραμπ δεν ανησυχεί για την έρευνα σε βάρος του - Media

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν το κρύβει: προτιμάει να μιλάει για το μπέιζμπολ και την ιστορική νίκη των Washington Nationals στο αμερικανικό πρωτάθλημα παρά τη διαδικασία καθαίρεσης με την οποία απειλείται.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος υποδέχθηκε σήμερα τους Nats για να γιορτάσουν την πρώτη νίκη τους στο MLB, εγκωμίασε την επιμονή της ομάδας αυτής.

«Πολεμάτε μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, απευθυνόμενος στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για την περίσταση, κάτω από τον λαμπερό ήλιο.

«Η Αμερική ερωτεύτηκε το μπέιζμπολ των Nationals. Δεν θέλουμε να μιλάνε για τίποτα άλλο παρά για αυτό και για την «παραπομπή». Εγώ προτιμάω μακράν το μπέιζμπολ» συμπλήρωσε.

Αρκετοί παίχτες αποφάσισαν να μην παραστούν στην εκδήλωση. Ένας εξ αυτών, ο Σον Ντουλίτλ, εξήγησε την απόφασή του λόγω της «διχαστικής ρητορικής» του μεγιστάνα και την προτίμησή του στις θεωρίες συνωμοσίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:40