search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:16
MENU CLOSE

«Λύγισε» η Κάτια Δανδουλάκη: «Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου – Δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχα» (Video)

05.11.2019 07:35
«Λύγισε» η Κάτια Δανδουλάκη: «Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου - Δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχα» (Video) - Media

 

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Κάτια Δανδουλάκη το βράδυ της Δευτέρας. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον άνδρα της ζωής της που δεν ήταν άλλος από τον Μάριο Πλωρίτη.

Μάλιστα, το σχετικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή στάθηκε η αιτία να συγκινηθεί.

«Δεν φανταζόμουν ότι η στεναχώρια μπορεί να έχει τόσο βάθος. Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου, δεν ήξερα ποια είμαι. Δεν ήταν θέμα αυτοκτονικών τάσεων, δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχα. Βεβαίως κατάλαβα ότι έχω ανάγκη από γιατρό και πήγα αμέσως γιατί δεν είμαι άνθρωπος της αρρώστιας, είμαι άνθρωπος της ζωής.

Και γλίτωσα πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα χρόνο. Στη δουλειά πήγαινα με πάρα πολύ ζόρι. Έβλεπα κόσμο στο θέατρο από κάτω κι έλεγα “Χριστέ μου, ο κόσμος που με ανακούφιζε πρώτα, τώρα μου δημιουργεί πανικό;”. Είναι φοβερό πράγμα η ανισορροπία της ψυχής. Μετά τον Μάριο, το χάος.

Ήθελα ένα παιδί. Επιλογή των συνθηκών ήταν να μην μπορούμε να κάνουμε παιδί γιατί ζούσαμε χώρια και όχι μόνο αυτό, υπήρχε και μια γυναίκα άρρωστη που δεν γινόταν. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που θα ήθελα να έχω ένα παιδί μαζί του. Δεν ήθελα ποτέ ένα παιδί γενικώς», είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:14