search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:48
MENU CLOSE

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Δεν αφορά την προστασία των δανειοληπτών η «ασυλία» στα τραπεζικά στελέχη

05.11.2019 13:40
ΣΥΡΙΖΑ: «Εγκληματικό το σχέδιο Μητσοτάκη για τη δυτική Μακεδονία, εξυπηρετεί μόνο συμφέροντα» - Media

 

Υπάρχει πλαίσιο προστασίας των δανειοληπτών, ψηφισμένο το 2017, σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας στη Βουλή αιτιολογώντας την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα με την οποία εξαιρούνται τα τραπεζικά στελέχη που έχουν χορηγήσει τραπεζικά δάνεια από την αυτεπάγγελτη δίωξη για απιστία.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ ισχυρίζεται ότι δήθεν προστατεύονται οι δανειολήπτες με “κόκκινα δάνεια”, με τη διάταξη με την οποία απαλλάσσονται τα τραπεζικά στελέχη. Όμως πλαίσιο προστασίας για τους δανειολήπτες υπάρχει και εμπεριέχεται στο άρθρο 65 του Ν.4472/2017, που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Συνεπώς όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και θα αποκαλυφθούν, ένα προς ένα στη συζήτηση των άρθρων», σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:47