search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Έπιασε συζήτηση με… νεκρό οδοντίατρο στην Πατησίων

05.11.2019 16:11
Έπιασε συζήτηση με… νεκρό οδοντίατρο στην Πατησίων - Media

 

Στις 09/02/1963, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» ένα άρθρο του Κ. Λόντου, Αντιπροέδρου του Συνδέσμου των «Φίλων της Μεταψυχικής», με τίτλο «Το φάντασμα του οδοντιάτρου».

Το άρθρο περιγράφει ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στις 10/10/1928, όταν μία νεαρή κοπέλα, η δεσποινίδα Μαρία Κιτάντη και ενώ περπατούσε επί της οδού Πατησίων, συνάντησε τον γνωστό της οδοντίατρο Ιωάννη Τσίγκρη.

Ξεκίνησαν μία φιλική κουβέντα, επί καθημερινών θεμάτων. Η κοπέλα ρώτησε τον γιατρό και εκείνος της απάντησε ότι πήγαινε σπίτι του για να δει τη μητέρα του, η οποία ήταν άρρωστη. Αφού της ζήτησε να μεταβιβάσει τους χαιρετισμούς του στους δικούς της και ιδιαίτερα στην αδελφή της Τασία, αποχωρίστηκαν.

Η κοπέλα, αφού επέστρεψε στο σπίτι της, ανέφερε τη συνάντηση που είχε με τον γιατρό στους δικούς της. Η αδελφή της, την κοίταξε με απορία και τη ρώτησε αν ήταν σίγουρη ότι συνάντησε τον γιατρό, αφού εκείνος, γεγονός που είχε δημοσιευθεί και στις εφημερίδες, είχε πεθάνει τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

Η κοπέλα, αρνούμενη να το πιστέψει, πήγε στο σπίτι του οδοντιάτρου, όπου η αδελφή του της επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός, το οποίο είχε συμβεί τέσσερις ημέρες νωρίτερα

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στις 09/02/1963

Πηγή: strangepress.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:20