search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:14
MENU CLOSE

Γιαννούλης: Ντροπή και κτηνωδία να ψήνεις χοιρινό δίπλα σε δομές φιλοξενίας

05.11.2019 16:49
Γιαννούλης: Ντροπή και κτηνωδία να ψήνεις χοιρινό δίπλα σε δομές φιλοξενίας - Media

 

Ως σαδισμό και κτηνωδία χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών ζητώντας να υπάρξουν ποινές.

Συγκεκριμένα, το θέμα προέκυψε από την υπεράσπιση στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος που βρήκε η ακροδεξιά οργάνωση «Ενωμένοι Μακεδόνες» η οποία διοργανώνει «μπάρμπεκιου πάρτυ – διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης» έξω από την προσφυγική δομή στα Διαβατά. Πρόκειται για τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος αντέδρασε έντονα σε επισήμανση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Γιαννούλη, ότι πρόκειται για «κτηνωδία απέναντι σε ανθρώπους συγκεκριμένης θρησκευτικής πεποίθησης».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα να εισαχθούν ποινές για τους… ψήστες!

«Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία του Ποινικού Κώδικα να εντάξω αυτούς που διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ έξω από προσφυγικές δομές. Ξέρω όμως ότι είναι ντροπή και κτηνωδία, και πρέπει να καταγγέλλεται από κάθε Έλληνα πολίτη. Ναι κύριε Πλεύρη κτηνωδία. Δηλαδή τώρα παίζουμε με τις λέξεις; Κατά τύχη οργανώθηκε μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ; Πιστεύεται ότι έγινε τυχαία; Ελπίζω οι υπόλοιποι που μας ακούν να κατανοούν ότι δεν έγινε τυχαία.».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:12