search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:04
MENU CLOSE

Σοκ στα Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της

06.11.2019 10:33
Έπιασαν «στα πράσα» τον διαρρήκτη που είχε ρημάξει τα... λεβητοστάσια της Κηφισιάς - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στα Καμίνα του Πειραιά, που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία.

Ένα 14χρονο κορίτσι μαχαίρωσε την ίδια του τη μητέρα, την ώρα που εκείνη κοιμόταν. Για καλή της τύχη, στο σπίτι βρισκόταν και το άλλο της παιδί που κάλεσε άμεσα το ασθενοφόρο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κοινωνική», το περιστατικό σημειώθηκε την Περασμένη Πέμπτη στις 02:00 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το κορίτσι δεν μπορούσε να κοιμηθεί κι έτσι, άρχισε να παίζει βίαια ηλεκτρονικά παιχνίδια στο τάμπλετ.

Κάποια στιγμή για άγνωστους ακόμα λόγους, η 14χρονη πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι, κατευθύνθηκε στο δωμάτιο της μητέρας της και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Έντρομη η μητέρα άρχισε να της φωνάζει να σταματήσει, εκείνη όμως συνέχιζε, προκαλώντας της συνολικά επτά τραύματα, μεταξύ αυτών και ένα πολύ σοβαρό στον σπλήνα.

Όταν τελικά το κορίτσι κατάλαβε τι είχε κάνει πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει. Η αδελφή της ξύπνησε, βλέποντας τη μητέρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος και κάλεσε το ασθενοφόρο.

Η μητέρα μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο», όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Στο νοσοκομείο πήγε και η 14χρονη, η οποία είχε επίσης τραυματιστεί από το μαχαίρι στο χέρι και τον μηρό της.

Η μητέρα έμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μέχρι την Τρίτη και σύμφωνα με τους γιατρούς, ο κίνδυνος για τη ζωή της έχει πια ξεπεραστεί.

Πάντως, η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει πως η 14χρονη λίγο πριν την επίθεση έπαιζε βίαια ηλεκτρονικά παιχνίδια, ούτε ότι αυτό σχετίζεται με το συμβάν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:04