search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:09
MENU CLOSE

Δεύτερο παιδί για Ρίτσαρντ Γκιρ και Αλεχάντρα Σίλβα!

06.11.2019 12:18
Δεύτερο παιδί για Ρίτσαρντ Γκιρ και Αλεχάντρα Σίλβα! - Media

 

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγός του Αλεχάντρα Σίλβα φέρεται να περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, 70 ετών και η 36χρονη Ισπανίδα που έχει ασχοληθεί με τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ καλωσόρισαν τον πρώτο γιο τους, Αλεξάντερ πριν από εννέα μήνες.

Τώρα, σύμφωνα με το περιοδικό “Hola!”περιμένουν ένα ακόμη μωρό.

Σύμφωνα με το ισπανικό “Hello!” ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα Σίλβα επέλεξαν να μην επιβεβαιώσουν ούτε να διαψεύσουν την είδηση. Η Σίλβα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι τριών μηνών έγκυος.

Ο Αμερικανός ηθοποιός παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2018 την Ισπανίδα, Αλεχάντρα Σίλβα με έντονη ανθρωπιστική δράση, κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ηθοποιός έχει έναν 19χρονο γιο τον Χόμερ Τζέιμς Τζίγκμε με την πρώην σύζυγό του, Κάρεϊ Λόοουελ και η Σίλβα έχει έναν εξάχρονο γιο, τον Άλμπερτ με τον πρώην σύζυγό της Γκόβιντ Φρίντλαντ.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33