search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:39
MENU CLOSE

Αινιγματική δήλωση Ερντογάν: Συλλάβαμε τη γυναίκα του αλ Μπαγκντάντι

06.11.2019 13:57
Αινιγματική δήλωση Ερντογάν: Συλλάβαμε τη γυναίκα του αλ Μπαγκντάντι - Media
 
Στο πανεπιστήμιο της Άγκυρας βρέθηκε την Τετάρτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αποκάλυψε πως μετά τον θάνατο του Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, ακολούθησε η σύλληψη, τόσο της γυναίκας όσο και άλλων μελών της οικογένειας του πρώην αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους.
 
«Ο Μπαγκντάντι, ο αρχηγός του DAESH, κατέστρεψε μόνος του τον εαυτό του. Οι ΗΠΑ δημιούργησαν ολόκληρη καμπάνια για να το παρουσιάσουν σαν δική τους επιτυχία. Για πρώτη φορά το λέω σήμερα εδώ, έχουμε συλλάβει τη γυναίκα του Μπαγκντάντι και δεν κάναμε φασαρία γύρω από αυτό. Επιπλέον, έχουμε συλλάβει την αδερφή και τον κουνιάδο του. Όλοι τους βρίσκονταν στη Συρία» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.
 
«Το Ισλάμ εξακολουθεί να αποτελεί τη μοναδική συνταγή για τη σωτηρία των ανθρώπων. Το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης. Και οι Μουσουλμάνοι εργάζονται γιατην ειρήνη. Εμείς, προσπαθούμε να λύσουμε το μυστήριο της τρομοκρατίας. Ο τρομοκράτης αποτελεί ένα πρόσωπο που χύνει το αίμα αθώων ανθρώπων. Οι Μουσουλμάνοι δεν είναι τρομοκράτες. Η Δύση, η οποία χρησιμοποιεί την έκφραση της ισλαμικής τρομοκρατίας, πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Οι τρομοκράτες βρίσκονται σεμ πολλές χώρες της Δύσης» πρόσθεσε ο Ερντογάν.
 
Υπενθυμίζεται ότι το σημείο που κρυβόταν ο αλ Μπαγκντάντι όταν εκτελέστηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ ήταν πολύ κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα, γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά στη δύση σχετικά με τις σχέσεις της Τουρκίας με το ISIS.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:37