search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:14
MENU CLOSE

Τον σύντροφό της πήγε να δει στο θέατρο η Χρυσή Βαρδινογιάννη (Photo)

06.11.2019 15:05
Τον σύντροφό της πήγε να δει στο θέατρο η Χρυσή Βαρδινογιάννη (Photo) - Media

 

Την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» με πρωταγωνιστή τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη πήγε να παρακολουθήσει η Χρυσή Βαρδινογιάννη, το βράδυ της Τρίτης.

Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία, το παράλογο και την τραγωδία και παρουσιάζεται στο Θέατρο Αθηνών.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης με σενάριο του Έντουαρντ Άλμπι και ερμηνεύει με τη Μαρία Πρωτόπαππα, για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, δύο από τους πιο εμβληματικούς ρόλους. Συμπρωταγωνιστές τους είναι ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος και η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Οι καλοί φίλοι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη παραβρέθηκαν κι εκείνοι στην πρεμιέρα της παράστασης. Οι περισσότεροι έχουν γίνει φίλοι και με τη σύντροφό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη. Μάλιστα, ο Μίνως Μάτσας ανήρτησε στα social media φωτογραφία από την κοινή βραδινή τους έξοδο, ποζάροντας ανάμεσα στην Έλενα Σκουλά και τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

View this post on Instagram

Who’s afraid of Virginia Woolf?!

A post shared by Minos Matsas (@minosmatsas) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:14