search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:20
MENU CLOSE

Πυρά ΚΙΝΑΛ κατά Χρυσοχοΐδη: Ομολόγησε την ανικανότητα και ανεπάρκεια της κυβέρνησης

06.11.2019 17:37
«Μπάχαλο» στο ΚΙΝΑΛ για τις διαδηλώσεις: Παραιτήσεις στελεχών του κόμματος - Media

 

Την οργισμένη αντίδραση του ΚΙΝΑΛ προκάλεσαν τα όσα είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

«Την ώρα που τα νησιά μας και όλη η Ελληνική κοινωνία εκπέμπουν SOS, ο αρμόδιος υπουργός της Ελλάδας επιλέγει να “σηκώσει τα χέρια ψηλά”», τονίζει το ΚΙΝΑΛ προσθέτοντας ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης «ενώ ομολογεί ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου ότι “η κατάσταση στα νησιά δεν είναι διαχειρίσιμη”, επιμένει στην ίδια αδιέξοδη πολιτική, στην εφαρμογή της Κοινής δήλωσης “Ε.Ε. – Τουρκίας” ως είναι, επιμένει να μην δίνει ευρωπαϊκή διάσταση στο θέμα».
 
Παράλληλα, το ΚΙΝΑΛ καταλογίζει στη κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό ότι δεν ζητά νέο πρόγραμμα μετεγκατάστασης και περιορίζεται σε δήθεν «μέτρα» που δεν λύνουν το πρόβλημα και υπογραμμίζει ότι «ο αρμόδιος υπουργός δεν ομολόγησε μόνο την ανικανότητα και ανεπάρκεια της Κυβέρνησης, αλλά το χειρότερο παραδέχτηκε την αδυναμία της να ορθώσει ανάστημα, να διεκδικήσει από την Ευρώπη να αναλάβει τις ευθύνες της. Συνεχίζουν αμετανόητοι την πολιτική που καταδικάζει την Ελλάδα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17