search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:37
MENU CLOSE

«Ρίξτε τους πρόσφυγες στο Αιγαίο»: Ρατσιστικό παραλήρημα από στέλεχος της ΝΔ στην Κοζάνη

06.11.2019 18:01
«Ρίξτε τους πρόσφυγες στο Αιγαίο»: Ρατσιστικό παραλήρημα από στέλεχος της ΝΔ στην Κοζάνη - Media

 

Γνωστό στέλεχος της ΝΔ στην Κοζάνη που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με τις ρατσιστικές του αναρτήσεις για τους πρόσφυγες, ξαναχτυπά με νέο σχόλιο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.
Ο Ιωάννης Σαντετσίδης, που ήταν και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, με νέα του ανάρτηση προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις.
Χαρακτήρισε «μαύρους» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ζητώντας μάλιστα να τους «ρίξουν στο Αιγαίο».Ο Ιωάννης Σαντετσίδης, που ήταν και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, με νέα του ανάρτηση προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις.
Όπως αναφέρει το Reader.gr χαρακτήρισε «μαύρους» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ζητώντας μάλιστα να τους «ρίξουν στο Αιγαίο».

 

Να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν είχε κοινοποιήσει μια φωτογραφία μιας γυναίκας με την ελληνική σημαία που συνοδευόταν από το σχόλιο: «Αυτή είναι η περήφανη Ελλάδα κύριε πρωθυπουργέ και όχι αυτή που θέλεις να φτιάξεις με μπούρκες».

Όπως αναφέρει το kozanimedia, το εν λόγω στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας με τις ακροδεξιές απόψεις πριν από μερικές επίσης ημέρες είχε σχολιάσει ανάρτηση στο Facebook του δημοσιογράφου Σάκη Τέγου, «ευχόμενος» να «πάθουν καρκίνο στα κόκαλα» οι 10 κοπέλες που έκαναν παρέλαση μιμούμενες τους Μόντι Πάιθον στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο δημοσιογράφος διέγραψε το σχόλιο μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες άλλων πολιτών και ειδικά κυριών, κατά του Ιωάννη Σαντετσίδη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:36