search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:32
MENU CLOSE

Εισαγγελική έρευνα για το ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης

06.11.2019 18:20
Κορωνοϊός: Σε καραντίνα δομή αστέγων τοξικοεξαρτημένων στην Αθήνα - Media

 

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες για τη δράση κυκλώματος στο ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης, που έφερε στη δημοσιότητα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Αφορμή για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης αποτέλεσε ανώνυμη γραπτή καταγγελία που απεστάλη, τις προηγούμενες ημέρες, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αναφερόταν στα συμπεράσματα ανώνυμου πορίσματος σχετικά με τη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Ζαρκαντζιάς, σύμφωνα με το grtimes, ανέθεσε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών την εποπτεία της έρευνας που καλείται να διενεργήσει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, για να διαπιστώσει αν ευσταθούν τα καταγγελλόμενα και αν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:31