search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:32
MENU CLOSE

Ράπερ προκαλεί την οργή του διαδικτύου: «Πηγαίνω κάθε χρόνο την κόρη μου στον γυναικολόγο για να ελεγχθεί ο υμένας της»

07.11.2019 07:48
Ράπερ προκαλεί την οργή του διαδικτύου: «Πηγαίνω κάθε χρόνο την κόρη μου στον γυναικολόγο για να ελεγχθεί ο υμένας της»  - Media

 

Σφοδρές αντιδράσεις στα social media έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του ράπερ και ηθοποιού T.I. ο οποίος παραδέχτηκε σε podcast ότι συνοδεύει κάθε χρόνο την κόρη του στον γυναικολόγο προκειμένου να «ελεγχθεί ο υμένας της και να βεβαιωθεί ότι παραμένει άθικτος».

Σύμφωνα με το Buzzfeed News, οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του T.I. έγιναν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο podcast «Ladies Like Us» όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τις απόψεις, τις αρχές και τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει και ανατρέφει τα παιδιά του.

Ερωτηθείς αν έχει κάνει την επίμαχη «συζήτηση για το σεξ» με τις κόρες του, ο ράπερ έδωσε μια απάντηση που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

«Όχι μόνο έχουμε κάνει τη συζήτηση, πηγαίνουμε μαζί κάθε χρόνο στον γυναικολόγο για να ελέγξουμε τον υμένα της », είπε ο T.I. για την 18χρονη κόρη του Deyjah Harris, προσθέτοντας ότι πριν κάνουν οποιαδήποτε συζήτηση ο γιατρός του εξήγησε ότι χρειάζεται τη συγκατάθεση της κοπέλας για να μοιραστεί μαζί του πληροφορίες. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ράπερ, ο ίδιος στράφηκε στην κόρη του και της είπε: «Deyjah, θέλουν να υπογράψεις αυτό για να μοιραστείς μαζί μου τις πληροφορίες. Υπάρχει κάτι που δεν θες να ξέρω; Βλέπεις γιατρέ; Κανένα πρόβλημα».

Ο ράπερ ανέφερε επίσης ότι ο γιατρός τον ενημέρωσε πως ο υμένας μπορεί να σπάσει και με άλλους τρόπους πέρα από τη διείσδυση, όπως κατά την οδήγηση ποδηλάτου, την ιππασία ή κάποια έντονη αθλητική δραστηριότητα. Η απάντησή του ήταν η εξής: «Κοίτα γιατρέ, η κόρη μου δεν καβαλάει άλογα, δεν κάνει ποδήλατο και δεν αθλείται. Απλά τσέκαρε τον υμένα και σε παρακαλώ δώσε μου γρήγορα τα αποτελέσματα». Ο T.I. έσπευσε να διαβεβαιώσει, μάλιστα, στην εκπομπή ότι μέχρι τα πρόσφατα γενέθλιά της, όταν έκλεισε τα 18, ο υμένας της ήταν ανέπαφος.

Τα σχόλια αυτά -όπως ήταν φυσικό- προκάλεσαν την οργή των χρηστών του διαδικτύου με τις αδιανόητες δηλώσεις του ράπερ να γίνονται πρώτο trend στο Twitter για την Αμερική

«Ο T.I. ζει τη δεκαετία του ’30», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έκρινα ότι ο τρόπος που συμπεριφέρεται στην κόρη του αποτελεί μια μορφή κακοποίησης.

Πολλοί ήταν και οι χρήστες που υποστήριξαν ότι ο ράπερ δε μιλούσε σοβαρά. Ωστόσο, όλοι συμφώνησαν ότι ακόμα και στην περίπτωση που… αστειευόταν τα σχόλιά του παραμένουν αηδιαστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:31