search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:29
MENU CLOSE

Ξέχασε κρυμμένη κάνναβη στην μύτη του για 18 χρόνια

07.11.2019 07:49
Ξέχασε κρυμμένη κάνναβη στην μύτη του για 18 χρόνια - Media

 

Ένας άνδρας από την Αυστραλία υπέφερε για 18 ολόκληρα χρόνια από πονοκεφάλους αλλά και ιδιαίτερα συχνές μολύνσεις στην μύτη του.

Όπως αναφέρει το in.gr δεν μπορούσε να καταλάβει σε τι ακριβώς οφειλόταν ενώ πολλές ήταν οι φορές που θεώρησε τα συμπτώματά του τυχαία. Δεν είχε ποτέ σκεφτεί όμως ότι ενδέχεται να «ξέχασε» στην μύτη του ένα σακουλάκι κάνναβης.

 

Αλλοίωση εμφάνισε η αξονική

Μη μπορώντας να βρει λύση στα σχεδόν μόνιμα συμπτώματά του, αποφάσισε να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Τότε οι γιατροί τον προέτρεψαν να κάνει μία αξονική τομογραφία, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν μία… αλλοίωση στο εσωτερικό της μύτης του.

Ο άνδρας υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να απαλλαχθεί από την εν λόγω «αλλοίωση» και τότε οι γιατροί αντίκρισαν κάτι που δεν περίμεναν να δουν.

Καθώς αφαιρούσαν το αντικείμενο, συνειδητοποίησαν με έκπληξη ότι επρόκειτο για ένα μικρό σακουλάκι από καουτσούκ που περιείχε… κάνναβη.

 

Το αποχαιρετιστήριο δώρο

Μόλις ο νεαρός αντίκρισε το σακουλάκι, θυμήθηκε τα πάντα.

Παλαιότερη σύντροφος του είχε δώσει το εν λόγω σακουλάκι με την λίγη ποσότητα κάνναβης ως αποχαιρετιστήριο δώρο, λίγο πριν μάλιστα, μπει στην φυλακή.

Λίγο πριν περάσει την πόρτα της φυλακής, εκείνος έκρυψε την ποσότητα στην μύτη του, ρουφώντας την ωστόσο, περισσότερο από όσο περίμενε και νομίζοντας ότι μάλλον την κατάπιε.

Το σακουλάκι τελικά είχε κολλήσει στην μύτη και η διαρκής υπενθύμιση ήταν οι πονοκέφαλοι και οι μολύνσεις…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:28