search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:08
MENU CLOSE

Ραγίζει καρδιές: Τα δάκρυα ενός κακοποιημένου σκύλου λίγο πριν τον οδηγήσουν στο σφαγείο (Video)

07.11.2019 08:57
Φτώχεια και ανέχεια εν μέσω κορωνοϊού: Πίνει χυμένο γάλα στην άσφαλτο δίπλα σε σκυλιά (Video)  - Media

 

Οι Κινέζοι λαθρέμποροι ζώων παίρνουν κάθε χρόνο όλα τα αδέσποτα σκυλιά και τα οδηγούν στο σφαγείο. Τα άτυχα ζωντανά βασανίζονται και θανατώνονται προκειμένου οι λαθρέμποροι να πουλήσουν το κρέας τους αλλά και το τρίχωμα τους.

Το βίντεο που θα δείτε είναι σπαρακτικό και ραγίζει καρδιές.

Ένα σκυλάκι δεμένο μέσα σε ένα σκουριασμένο κλουβί, κυριολεκτικά κλαίει, λίγο πριν οδηγηθεί και εκείνο στο σφαγείο. Μάλιστα όπως φαίνεται καθαρά το σκυλί έχει κακοποιηθεί πρώτα και έχει υποστεί άγριο ξυλοδαρμό.

Φιλόζωοι από την πόλη Σιτσουάν της Κίνας έκαναν μπλόκο σε διερχόμενη νταλίκα και μέσα στο φορτίο της ανακάλυψαν 6 κλεμμένα σκυλιά τα οποία είχα κακοποιηθεί και τα οποία θα οδηγούνταν στη σφαγή.

Τελικά με την παρέμβαση και της αστυνομίας τα 6 σκυλιά σώθηκαν και όχι μόνο αυτό αλλά πλέον απολαμβάνουν τη θαλπωρή και την ηρεμία σε ειδικό καταφύγιο ζώων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:08