search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:17
MENU CLOSE

Νίκος Κουρής: Πρώτη φορά μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από τα 13 του

07.11.2019 09:19
Νίκος Κουρής: Πρώτη φορά μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από τα 13 του - Media

 

Ο ηθοποιός Νίκος Κουρής αποκάλυψε χθες για πρώτη φορά μιλώντας στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από τα 13 του.

«Για πρώτη φορά θα το πω δημόσια αυτό και το διάλεξα να το κάνω, όχι επειδή είναι κάτι σημαντικό, αλλά επειδή έχει σημασία να το πω. Εγώ έχω ένα πρόβλημα υγείας, είμαι διαβητικός και δεν το έχω πει δημόσια ποτέ. Δεν ήθελα να το πω για κάποιο λόγο δικό μου, προσωπικό. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να το κάνω γιατί πια καταλαβαίνω από περιστατικά της ζωής μου ότι έχει νόημα κάποιος άνθρωπος που πετυχαίνει κάτι» είπε.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στην εκπομπή και τις δυσάρεστες καταστάσεις που αντιμετώπισε όταν ήταν μικρό παιδί λόγω της ασθένειάς του.

«Όταν εγώ το έπαθα αυτό στα 13 μου, το 1987, ήταν σαν να είσαι τελειωμένος. Τα μυαλά των ανθρώπων ήταν τόσο πίσω που νόμιζες ότι αν είσαι διαβητικός, πρέπει να μπεις στο σπίτι ως άτομο με ειδικές ανάγκες και να μην κάνεις τίποτα στη ζωή σου. Υπήρχε αυτή η μεγάλη παρεξήγηση ότι ο διαβητικός είναι αυτός που πεθαίνει ή που έχει ζάχαρο και δεν μπορεί να φάει τίποτα» λέει. «Αυτό που έχω εγώ είναι ένα μεταβολικό σύνδρομο, ένα αυτοάνοσο νόσημα. Κάνω ενέσεις ινσουλίνης σε καθημερινή βάση ανέφερε.

«Όσοι έχουμε διαβήτη θα το πολεμήσουμε» είπε ο Νίκος Κουρής. «Όσοι είναι δίπλα μας πρέπει να είναι διακριτικά παρόντες. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι καημένος. Το καλύτερο πράγμα που μου έτυχε είναι αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δεν πρέπει να αισθάνεσαι ποτέ καημένος. Είναι η πιο μεγάλη μου δύναμη το ότι είμαι διαβητικός» είπε.

Δείτε τη συνέντευξη:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15