search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:52
MENU CLOSE

Πολεμικές πτήσεις που θα κόψουν την ανάσα την Κυριακή στον Φλοίσβο

07.11.2019 09:20
Πολεμικές πτήσεις που θα κόψουν την ανάσα την Κυριακή στον Φλοίσβο   - Media

 

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 13:30, στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, θα πετάξουν και θα παρουσιάσουν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα οι Ομάδες Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A TEXAN II «Δαίδαλος», προσφέροντας μοναδικό θέαμα.

«Κυρίαρχοι των αιθέρων». Με αυτό το σύνθημα συνοδεύει φέτος η Πολεμική Αεροπορία την γιορτή του Προστάτη της, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και για ακόμα φορά επέλεξε το Παλαιό Φάληρο και τον Φλοίσβο για την μεγάλη εορταστική αεροπορική της επίδειξη στην Αττική.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος σχετικά με την εκδήλωση, δήλωσε τα εξής: «Αποτελεί πραγματική τιμή για την πόλη μας η επιλογή της για μια ακόμα φορά για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η δημοτική μας Αρχή είναι σε συντονισμό με την Πολεμική Αεροπορία και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου ο κόσμος που θα κατακλύσει τον Φαληρικό όρμο να απολαύσει το μοναδικό θέαμα αλλά και τις ικανότητες των Ελλήνων πιλότων.

Καλώ όλο τον κόσμο την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 13:30 στο Παλαιό Φάληρο, σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:50