search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:11
MENU CLOSE

Η Δανάη Μιχαλάκη για τις «Άγριες Μέλισσες»: Ποιος είπε ότι η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο; (Video)

07.11.2019 09:24
Η Δανάη Μιχαλάκη για τις «Άγριες Μέλισσες»: Ποιος είπε ότι η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο; (Video) - Media

 

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν η Δανάη Μιχαλάκη το βράδυ της Τετάρτης.

Η… Δρόσω από τις «Αγριες Μέλισσες» μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά, λέγοντας ότι δεν έχει τίποτα κοινό την κοπέλα που υποδύεται.

«Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον! Δεν ξέρω τι γράφεται. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας:

«Θαυμάζω πολύ τον Νικηφόρο που έχει έρθει από το Παρίσι, η Δρόσω ενθουσιάζεται με αυτά. Στα γυρίσματα περνάμε φανταστικά. Έχω γελάσει με μια σκηνή που δεν την έχει δείξει ακόμα, γιατί άκουγα να γουργούριζαν οι κοιλιές των ηθοποιών. Η σκηνή που περίμενα ότι θα με προβληματίσει και θα με δυσκολέψει ήταν η σκηνή του φόνου. Αυτή η σκηνή μας πήρε περίπου 2,5 ώρες.

Με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο είχαμε κάνει μαζί το δεύτερο κάστινγκ και είχαμε δέσει πολύ. Ποιος είπε ότι η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο; Δεν έχω ιδέα. Πολλά θα γίνουν σε αυτό το χωριό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:11