search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:25
MENU CLOSE

Coca-Cola Τρία Έψιλον_Amita Free: Η νέα απολαυστική σειρά χυμών με λιγότερες θερμίδες και χωρίς προσθήκη ζάχαρης

07.11.2019 12:27
Coca-Cola Τρία Έψιλον_Amita Free: Η νέα απολαυστική σειρά χυμών με λιγότερες θερμίδες και χωρίς προσθήκη ζάχαρης - Media

 

Η Amita, η αγαπημένη μάρκα χυμού της οικογένειας της Coca-Cola Τρία Έψιλον, πρωτοπορεί και παρουσιάζει την Amita Free, τη νέα καινοτόμα σειρά, που ανατρέπει τα δεδομένα στην κατηγορία των χυμών.

Η Amita Free, ο νέος απολαυστικός χυμός με λιγότερες θερμίδες*, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια παρουσιάζει δύο ήδη αγαπημένες γεύσεις Amita και μια καινούργια πρόταση.

Βασική καινοτομία της νέας σειράς είναι το γεγονός ότι περιέχει σημαντικά λιγότερες θερμίδες από τα αντίστοιχα φρουτοποτά με ζάχαρη και σε συνδυασμό με την απίθανη γεύση – κύριο χαρακτηριστικό κάθε χυμού Amita – καθιστά την Amita Free μια ιδανική καθημερινή προσθήκη σε μια ισορροπημένη διατροφή.

Οι χυμοί Amita Free έρχονται σε νέες μοναδικές συσκευασίες 1 λίτρου και 330ml που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο minimal σχεδιασμό τους. Λιτές γραμμές, «καθαρά» χρώματα και μοντέρνος σχεδιασμός είναι μερικά από τα στοιχεία των νέων συσκευασιών, που αναδεικνύουν περαιτέρω τη νέα Amita Free.

Τρεις απολαυστικές γεύσεις έρχονται ανανεωμένες στη νέα Amita Free:

· Πορτοκάλι/ Βερίκοκο/ Μήλο

· Ροδάκινο

· Πορτοκάλι/Καρότο/Λεμόνι

Η Γεωργία Ζίττη, Marketing Manager Χυμών Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: «Στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής της εταιρείας μας και του οράματος να αποτελούμε έναν 24/7 beverage partner, παρουσιάζουμε μια ακόμη προϊοντική καινοτομία στην αγορά χυμών ραφιού, την Amita Free.

Σταθερός στόχος μας άλλωστε είναι να ακούμε διαρκώς τις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν ακόμα πιο φυσικές επιλογές με την ίδια υπέροχη γεύση.

Ανταποκρινόμενοι σε αυτή την τάση και με επίκεντρο πάντα τις γευστικές προτιμήσεις της Ελληνικής αγοράς ανανεώνουμε και την κατηγορία των χυμών ραφιού, μειώνοντας τις θερμίδες στα φρουτοποτά. Είμαστε βέβαιοι ότι οι καταναλωτές θα αγαπήσουν εξίσου τη νέα σειρά Amita Free ως μια ακόμα επιλογή για μια ισορροπημένη διατροφή».

*με λιγότερες θερμίδες από τα αντίστοιχα φρουτοποτά με ζάχαρη

Ακολουθήστε μας:

Website: https://www.amita.gr/

Facebook: facebook.com/AmitaJuices

Instagram: instagram.com/amitajuices

YouTube: youtube.com/AmitaJuices

Σχετικά με την Αmita

H Amita είναι ο πρώτος συσκευασμένος χυμός που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Από το 1983 έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους χυμούς των Ελλήνων. Η γκάμα προϊόντων Amita, σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, περιλαμβάνει: 100% φυσικούς χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά. Πρόσφατα, η Amita, λάνσαρε τη νέα σειρά Amita Εξοχή, έναν 100% φυσικό χυμό από υψηλής ποιότητας ελληνικά φρούτα. Παράγεται στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι, το μεγαλύτερο εργοστάσιο χυμών και αναψυκτικών της χώρας, με όλη την αγάπη, πάθος και μεράκι των ανθρώπων της που φροντίζουν καθημερινά να εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα σε κάθε χυμό. Στην παραγωγή των προϊόντων Amita συμβάλλουν και ελληνικές επιχειρήσεις που προμηθεύουν πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας. Από το Σχηματάρι ξεκινά το ταξίδι της Amita σε όλη τη χώρα για να φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας. Η Amita έχει χτίσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, και συνδυάζει τις μοναδικές γεύσεις, την υψηλή ποιότητα και τη θρεπτική αξία των προϊόντων της με πράξεις για την ελληνική οικογένεια.

Μάθετε περισσότερα στο website: www.amita.gr και Facebook: www.facebook.com/amitajuices

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, με 50 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα μιας σειράς κατηγοριών με εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, καθώς και η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως αυτές των χυμών Amita και Frulite και του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Η εταιρεία αποτελεί επίσης τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster, αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, του Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου. Οι δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας άμεσα και έμμεσα το 47,3% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Ενεργά κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση μέσω απόκτησης επιπλέον δεξιοτήτων και την απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:24