search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:59
MENU CLOSE

ΕΛΑΣ: Παρέλαβε 59 ολοκαίνουργια περιπολικά και άλλα οχήματα – Οι τρεις μάρκες που επιλέγησαν (Photos)

07.11.2019 12:43
ΕΛΑΣ: Παρέλαβε 59 ολοκαίνουργια περιπολικά και άλλα οχήματα - Οι τρεις μάρκες που επιλέγησαν (Photos) - Media

 

Πενήντα εννέα νέα οχήματα παρέλαβε τις προηγούμενες μέρες η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της ανανέωσης του στόλου της, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικές διαδικασίες για την προμήθεια άλλων περίπου 500 οχημάτων διάφορων τύπων το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου του Σώματος.

Τα 20 από τα 59 οχήματα είναι δωρεά της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ και πρόκειται για περιπολικά που διατέθηκαν στην Άμεση Δράση μάρκας Hyndai, ενώ τα υπόλοιπα 39 αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας και είναι οχήματα μεταφοράς αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και οχήματα για τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ειδικότερα, τα 14 είναι συμβατικά αυτοκίνητα μάρκας Peugeut, και κατανέμονται στην ΔΕΕ, ενώ τα 25 είναι μεταφοράς αστυνομικών σκύλων μάρκας Citroen και κατανέμονται στη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15